Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Wegdekverwarming

07 mei 2015
Wegdekverwarming op bestaande hellingbanen
LEES VERDER

Wegdekverwarming op bestaande hellingbanen

Door de strengere winters van de afgelopen jaren, waarbij met name sprake was van meer sneeuwval, hebben een groot aantal VVE’s te maken gehad met een slechte toegankelijkheid van de parkeerkelder. Met het veranderende klimaat, waarbij in de winter meer en extremere neerslag zal vallen, is het wenselijk een betrouwbare en veilige toegang tot de parkeergarage te verzekeren.

Jowitherm kan voor zowel nieuwe als bestaande hellingbanen hiervoor een totaaloplossing bieden. Deze bestaat in eerste instantie uit het plaatsen van een elektrisch verwarmingssysteem. Maar, zeker in bestaande situaties, wordt de klant geheel ontzorgt door ook de coördinatie over de bouwkundige zaken ter hand te nemen.
Zo wordt gezorgd voor het (her-)plaatsen van detectielussen en het afwerken met een geschikte vloerafwerking, bij voorkeur gietasfalt.

De elektromonteurs van Jowitherm verzorgen, eventueel samen met de installateur, het gehele elektrotechnische traject.

Behalve het vervangen van complete installaties kan Jowitherm ook service uitvoeren. Een jaarlijkse controle is wenselijk om er zeker van te zijn dat een installatie stand by staat voor de winter.
Bovendien kunnen componenten, besturingen of schakelkasten worden vervangen. Kleine storingen aan verwarmingskabels kunnen bovendien opgespoord worden middels speciale detectie apparatuur en hersteld worden.

Jowitherm heeft op dit gebied een staat van dienst van tientallen jaren en wordt ook steeds vaker gevraagd om service uit te voeren op installaties van andere fabrikaten. Met onze uitgebreide kennis is dat geen probleem.

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

ZOEKSUGGESTIES