Wegdekverwarming

Wegdekverwarming op bestaande hellingbanen

Gepubliceerd: 07 mei 2015

Wegdekverwarming op bestaande hellingbanen

Door de strengere winters van de afgelopen jaren, waarbij met name sprake was van meer sneeuwval, hebben een groot aantal VVE’s te maken gehad met een slechte toegankelijkheid van de parkeerkelder. Met het veranderende klimaat, waarbij in de winter meer en extremere neerslag zal vallen, is het wenselijk een betrouwbare en veilige toegang tot de parkeergarage te verzekeren.

Jowitherm kan voor zowel nieuwe als bestaande hellingbanen hiervoor een totaaloplossing bieden. Deze bestaat in eerste instantie uit het plaatsen van een elektrisch verwarmingssysteem. Maar, zeker in bestaande situaties, wordt de klant geheel ontzorgt door ook de coördinatie over de bouwkundige zaken ter hand te nemen.
Zo wordt gezorgd voor het (her-)plaatsen van detectielussen en het afwerken met een geschikte vloerafwerking, bij voorkeur gietasfalt.

De elektromonteurs van Jowitherm verzorgen, eventueel samen met de installateur, het gehele elektrotechnische traject.

Behalve het vervangen van complete installaties kan Jowitherm ook service uitvoeren. Een jaarlijkse controle is wenselijk om er zeker van te zijn dat een installatie stand by staat voor de winter.
Bovendien kunnen componenten, besturingen of schakelkasten worden vervangen. Kleine storingen aan verwarmingskabels kunnen bovendien opgespoord worden middels speciale detectie apparatuur en hersteld worden.

Jowitherm heeft op dit gebied een staat van dienst van tientallen jaren en wordt ook steeds vaker gevraagd om service uit te voeren op installaties van andere fabrikaten. Met onze uitgebreide kennis is dat geen probleem.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.