..........
shadow_fix

Wegdekverwarming

Wegdekverwarming op bestaande hellingbanen

Wegdekverwarming op bestaande hellingbanen

Door de strengere winters van de afgelopen jaren, waarbij met name sprake was van meer sneeuwval, hebben een groot aantal VVE’s te maken gehad met een slechte toegankelijkheid van de parkeerkelder. Met het veranderende klimaat, waarbij in de winter meer en extremere neerslag zal vallen, is het wenselijk een betrouwbare en veilige toegang tot de parkeergarage te verzekeren.

Jowitherm kan voor zowel nieuwe als bestaande hellingbanen hiervoor een totaaloplossing bieden. Deze bestaat in eerste instantie uit het plaatsen van een elektrisch verwarmingssysteem. Maar, zeker in bestaande situaties, wordt de klant geheel ontzorgt door ook de coördinatie over de bouwkundige zaken ter hand te nemen.
Zo wordt gezorgd voor het (her-)plaatsen van detectielussen en het afwerken met een geschikte vloerafwerking, bij voorkeur gietasfalt.

De elektromonteurs van Jowitherm verzorgen, eventueel samen met de installateur, het gehele elektrotechnische traject.

Behalve het vervangen van complete installaties kan Jowitherm ook service uitvoeren. Een jaarlijkse controle is wenselijk om er zeker van te zijn dat een installatie stand by staat voor de winter.
Bovendien kunnen componenten, besturingen of schakelkasten worden vervangen. Kleine storingen aan verwarmingskabels kunnen bovendien opgespoord worden middels speciale detectie apparatuur en hersteld worden.

Jowitherm heeft op dit gebied een staat van dienst van tientallen jaren en wordt ook steeds vaker gevraagd om service uit te voeren op installaties van andere fabrikaten. Met onze uitgebreide kennis is dat geen probleem.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam