Acht keer Gorter op Friese nieuwbouw

Adema Architecten heeft in opdracht van KWA-Plein Dronten een fantastisch wooncomplex voor de karakteristieke Friese plaats ontworpen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw -De Kroon van Dronten- krijgt in totaal 125 wooneenheden en overige voorzieningen en komt te liggen aan het stationsplein in Dronten. Op het binnenterrein wordt parkeergelegenheid gerealiseerd. Realisatie door Olde Rikkert Bouw B.V.. 

De daken van het complex komen vol pv-panelen te liggen. Reden genoeg voor Adema om te kiezen voor toepassing van acht RHT-dakluiken van Gorter. Deze luiken zijn perfect geschikt voor een veilige toegang tot platte en licht hellende daken en worden geleverd met schaartrappen. De combinatie met deze perfect passende klimmiddelen maakt de oplossing van Gorter even comfortabel als veilig. Dat het dakluik de ideale oplossing is voor het veilig verrichten van werkzaamheden op het dak, wordt in dit blog nader uitgelegd. 

Specificaties dakluik
De luiken bevatten slimme geïntegreerde veiligheidsvoorzieningen. De bewijzen voor deze bewering worden gevormd door de verkregen certificaten: TÜV NORD-certificaat, Aboma-veiligheidskeurmerk en KOMO®-certificaat. De RHT-dakluiken zijn de eerste in de markt die met een European Technical Assessment (ETA) geleverd worden, waarmee er een onbetwiste onderbouwing is voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering.

Meer informatie over Gorter: http://gorterluiken.nl/

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.