AXA raamsloten

Bent u benieuwd naar welke soort AXA raamsloten er zijn? Lees het hier!

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Axa raamsloten

Volgens een nationaal onderzoek naar inbraakpreventie, vindt 23% van woninginbraken plaats via een raam op een benedenverdieping. Met een oplegslot van het merk Axa kun je dit risico aanzienlijk verkleinen. De Axa oplegsloten in onze webshop zijn eenvoudig te monteren en worden standaard geleverd met een montagehandleiding. Investeer een kwartiertje in inbraakpreventie en gun jezelf raambeveiliging!

Soorten Axa oplegsloten

In ons Axa assortiment vind je verschillende types raamsloten. De veiligheidsoplegsloten voldoen aan het SKG keurmerk en Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een veilig idee om al je ramen te voorzien van dezelfde veilige raamsloten zodat je met één sleutel al je ramen kunt bedienen.

Axa opslegslot 3012 (oplegslot)

Beschikbare kleuren van dit Axa oplegslot zijn zwart, zilver en wit. Het slot is bedoeld voor ramen die naar buiten draaien.

Axa oplegslot 3015

Dit Axa raamslot is bedoeld voor ramen die naar binnen draaien.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.