Balkonglas is echt iets dat je moet zien

Oscar Brouwer is projectadviseur balkonbeglazing bij Metalura: “In een nieuw appartementencomplex in Den Hoorn hebben we balkonbeglazing geplaatst. De aanleiding was dat de bewoners extra geluidswering wilden, nu genieten ze ook van een windvrij balkon."

Geplaatst door: Metalura

Oscar Brouwer is projectadviseur balkonbeglazing bij Metalura: “In een nieuw appartementencomplex in Den Hoorn hebben we bij zes bewoners balkonbeglazing geplaatst. De aanleiding hiervoor was dat de bewoners extra geluidswering wilden omdat er naast hun pand een redelijk drukke weg was gelegen. Ook sprak het hen erg aan dat ze met balkonglas ook windvrij op het balkon zouden kunnen zitten.”

Een van deze zes bewoners is de familie Van Leeuwen. “We zijn erg tevreden over het glas en de nieuwe mogelijkheden met de ruimte op het balkon. We hebben er een extra woonkamer bijgekregen. Daarom hebben we er ook voor gekozen om de vloer uit de woonkamer in dezelfde stijl door te trekken naar het balkon. Het effect is nu nog ruimtelijker.” Ze kozen voor lichte meubels die makkelijk te verplaatsen zijn en twee comfortabele fauteuils. Ze genieten nu nog meer van hun uitzicht. Het buitenkleed vergroot de ruimte en zorgt voor een warme aanblik.

Oscar vervolgt: “Alle zes de deelnemers van het nieuwbouwproject “De Kreek” zijn erg tevreden over de oplevering en de kwaliteit van hun balkonbeglazing. Door hun enthousiasme zijn er onlangs nog twee andere bewoners overgegaan tot de aanschaf van balkonbeglazing. Balkonglas van Metalura is echt iets dat je moet zien en ervaren, dan ben je gegarandeerd verkocht.”

Meer weten over balkonbeglazing of Metalura uitnodigen voor een bezoek bij u thuis? Kijk dan op www.metalura.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.