Appartement & Eigenaar en Drost Coatings helpen VvE's met schilderonderhoud

In diverse onderzoeken geven VvE's aan moeite te hebben met het maken van de juiste keuzes op het gebied van onderhoud.

Gepubliceerd: 29 juni 2016

Zo zegt bijna tweederde van de VvE's regelmatig het gevoel te hebben dat ze bij het aanvragen van offertes bij met name schilderwerk geconfronteerd te worden met zeer uiteenlopende bedragen. Bovendien is het voor VvE's moeilijk te bepalen wanneer het schilderwerk weer aangepakt moet worden en voor welk type onderhoud er dan gekozen moet worden.

Dit is dan ook de reden dat Appartement & Eigenaar en Drost Coatings hebben besloten op dit vlak VvE's te hulp te schieten. Daarbij maken zij gebruik van de kwaliteit van OnderhoudNL Garantie schildersbedrijven.

Wat gaan we doen?

Alle VvE's die binnen nu en 2 jaar toe zijn aan onderhoud kunnen een gratis verfinspectie van Drost Coatings aanvragen. Op basis van deze check zullen drie schildersbedrijven vergelijkbare offertes uitbrengen (dus een offerte op basis van dezelfde uitgangspunten). Op deze manier kan een VvE eenvoudig een goede vergelijking tussen offertes maken en zijn ze verzekerd van kwaliteit. Er wordt namelijk uitsluitend aan OnderhoudNL Garantie gecertificeerde schildersbedrijven gevraagd om een offerte uit te brengen. Zodra het schilderwerk is opgeleverd, wordt dit door een onafhankelijke instantie gekeurd. Bovendien volgt er automatisch een melding wanneer het schilderwerk weer gekeurd moet worden. Het hele proces wordt van a-tot-z door Appartement & Eigenaar begeleid; een totale ontzorging van de VvE dus.

De betrokken partijen

De partijen zijn tot deze oplossing gekomen omdat zij de kernwaarden kwaliteit, ontzorging en service hoog in het vaandel hebben staan. Zij vonden dan ook dat het de hoogste tijd is om VvE's op deze manier te hulp te schieten.

Eerste check aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.