..........
shadow_fix

Appartement & Eigenaar en Drost Coatings helpen VvE's met schilderonderhoud

In diverse onderzoeken geven VvE's aan moeite te hebben met het maken van de juiste keuzes op het gebied van onderhoud.

Zo zegt bijna tweederde van de VvE's regelmatig het gevoel te hebben dat ze bij het aanvragen van offertes bij met name schilderwerk geconfronteerd te worden met zeer uiteenlopende bedragen. Bovendien is het voor VvE's moeilijk te bepalen wanneer het schilderwerk weer aangepakt moet worden en voor welk type onderhoud er dan gekozen moet worden.

Dit is dan ook de reden dat Appartement & Eigenaar en Drost Coatings hebben besloten op dit vlak VvE's te hulp te schieten. Daarbij maken zij gebruik van de kwaliteit van OnderhoudNL Garantie schildersbedrijven.

Wat gaan we doen?

Alle VvE's die binnen nu en 2 jaar toe zijn aan onderhoud kunnen een gratis verfinspectie van Drost Coatings aanvragen. Op basis van deze check zullen drie schildersbedrijven vergelijkbare offertes uitbrengen (dus een offerte op basis van dezelfde uitgangspunten). Op deze manier kan een VvE eenvoudig een goede vergelijking tussen offertes maken en zijn ze verzekerd van kwaliteit. Er wordt namelijk uitsluitend aan OnderhoudNL Garantie gecertificeerde schildersbedrijven gevraagd om een offerte uit te brengen. Zodra het schilderwerk is opgeleverd, wordt dit door een onafhankelijke instantie gekeurd. Bovendien volgt er automatisch een melding wanneer het schilderwerk weer gekeurd moet worden. Het hele proces wordt van a-tot-z door Appartement & Eigenaar begeleid; een totale ontzorging van de VvE dus.

De betrokken partijen

De partijen zijn tot deze oplossing gekomen omdat zij de kernwaarden kwaliteit, ontzorging en service hoog in het vaandel hebben staan. Zij vonden dan ook dat het de hoogste tijd is om VvE's op deze manier te hulp te schieten.

Eerste check aanvragen?

Vul onderstaand formulier in:

 • Tijd voor de schilder?

  afwerking

  Het schilderwerk, hoe weet je nu wanneer dat moet gebeuren? Niet door te wachten tot dát zichtbaar is, want als er sprake is van verf die afbladdert, ben je echt te laat. En daardoor veel duurder uit. Tijd voor een duurzame aanpak.

 • Het 6% btw-tarief blijft – ook na 30 juni 2015

  belasting

  Het 6% btw-tarief blijft – ook na 30 juni 2015 - van toepassing op het schilderen en stukadoren van woningen ouder dan twee jaar en het aanbrengen van isolatiematerialen aan deze woningen. Dit zijn geen tijdelijke verlaagde tarieven.

 • GlansGarant

  gevel

  U bent bestuurder of lid van een VvE? Dan bespaart GlansGarant u veel tijd, discussies en geld.

 • Duurzame verf

  hulpmiddelen

  VvE's hechten grote waarde aan een schone en gezonde leef- en woonomgeving, simpelweg omdat dit het woonplezier vergroot en de waarde van het complex doet stijgen.

 • OnderhoudNL Garantie - beurs Bouw&Wonen

  mjop

  OnderhoudNL Garantie stelt zich voor op de beurs Bouw&Wonen in Gorinchem.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam