De uitstraling van uw woonkamer veranderen? Denk aan deze tips!

Na verloop van tijd zal de uitstraling van ieder woonvertrek gaan vervelen. Dit komt natuurlijk doordat u dag in dag uit in hetzelfde appartement verblijft.

Gepubliceerd: 07 maart 2022

Nadat u lang genoeg naar hetzelfde gekeken hebt zal het dan ook tijd voor verandering zijn. Nu zijn er gelukkig tal van manieren om de uitstraling van de woonkamer van uw appartement gemakkelijk te veranderen. Om het u wat gemakkelijker te maken nemen we u in deze blog mee in enkele mogelijkheden om dit te realiseren.

Verven

Het opnieuw verven van een appartement is een hele impactvolle, maar kan hierdoor juist een hele mooie manier zijn om de uitstraling te veranderen. De kleur van één of meerdere muren wordt namelijk veranderd waardoor de gehele uitstraling van de ruimte verandert. We raden je dan ook aan om in eerste instantie een klein stukje van de muur te verven alvorens de gehele muur wordt geverfd. Zo kunt u met minimaal werk kijken of de nieuwe kleur past bij de rest van het interieur. Mocht dit nu niet het geval zijn, dan heeft u in enkele minuten ook het nieuw geverfde stuk meer weer overgeverfd met de oorspronkelijke kleur.

Fotolijstjes

Van fotolijstjes zijn er eigenlijk nooit genoeg in een woning. Dit komt met name doordat fotolijstjes op verschillende manieren gebruikt kunnen worden. Zo kunnen ze aan de muur gehangen worden in een grote fotolijst 60 x 80, maar kunt u ook een klein fotolijstje op een kastje plaatsen. Daarnaast heeft u nog tal van mogelijkheden als het gaat om de invulling van de fotolijstjes. Zo kunt u ze vullen met mooie stillevens, maar kunt u ze ook vullen met foto's van familie en vrienden. Benieuwd naar de andere opties als het gaat om fotolijstjes? Bekijk dan eens de webshop van Yourdecoration!

Lampen

De lampen die in een woonkamer staan zijn grotendeels verantwoordelijk voor de uitstraling van de woonkamer. Dit komt doordat de lampen een groot deel van het zichtveld bepalen, maar ook doordat de lampen specifieke stukken van het interieur extra uitlichten. Het is dan ook belangrijk om goed na te denken over de lampen die u in uw appartement plaatst. Deze kunnen de uitstraling immers maken of breken!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.