Heembouw en Gorter: een prima combi

Dat Heembouw voor de bouw van het nieuwe NVM hoofdkantoor in Utrecht de samenwerking met Gorter opzoekt, is niet vreemd. De ontwerpende bouwer focust in dit project op duurzame oplossingen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

De elektrische koeling/verwarming op basis van warmtepompen en de pv-panelen op het dak passen perfect in het rijtje van duurzame oplossingen. Net als het RHT-dakluik van Gorter.  

Heembouw kiest ook ín het gebouw voor duurzame oplossingen, getuige de toegepaste circulaire materialen. De uitvoering is gestart in december 2020, de oplevering wordt begin 2022 verwacht.

Duurzame Gorter RHT-dakluiken
RHT-dakluiken zorgen voor een veilige daktoegang én uitstekende isolatie. De luiken zijn voorzien van een thermisch gescheiden opstand, wat de kans op condensvorming minimaliseert en een besparing op de energiekosten met zich meebrengt. Dat de dakconstructie geluids- en inbraakwerend is, maakt de keuze voor Gorter nog eenvoudiger. 

Ook veilig het dak op 
Met deze energiezuinige luiken is een veilige toegang tot het platte dak van het NVM-hoofdkantoor gegarandeerd. Onderhoudsploegen kunnen op een veilige wijze het dak toetreden wanneer inspectie of reparatie aan het dak of de daar aanwezige installatiesgewenst is.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter?

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.