Drie tips voor een veiliger portiek

Veiligheid is belangrijk en zo ook bij een portiek. Hier komen veel mensen binnen en gaan veel mensen naar buiten en dan moet het een veilige plek zijn.

Gepubliceerd: 01 maart 2022

In dit artikel gaan we drie tips aan je geven om de portiek veiliger te maken en te houden. Hier zit een tip tussen over de deur, over de verlichting en over een eventuele trap bij de portiek. Deze tips zullen je helpen de portiek veiliger te maken en dat zullen de mensen die er elke dag of week doorheen lopen zeker waarderen.

Een veilige deur

Ten eerste is het belangrijke onderdeel van een portiek natuurlijk de deur. Door deze deur komen mensen naar binnen en gaan ze ook weer naar buiten. Een veilige deur hebben is daarom een belangrijk onderdeel van de portiek. Als je een goede en veilige deur in de portiek wilt hebben, dan is het belangrijk sowieso te kijken naar hoe makkelijk de deur open en dicht kan. De deur moet niet te zwaar zijn zodat sommige deze niet kunnen openen, maar natuurlijk moet de deur ook inbraakwerend zijn. Ook is een hoge brandveiligheid belangrijk. Zorg ervoor dat de deur sowieso een halfuur tegen vuur en rook kan.

Goede verlichting

Onze tweede tip gaat over verlichting. Goede verlichting is ook belangrijk als je een veilige portiek wilt hebben. Met goede verlichting kun je er zeker van zijn dat mensen alles zien en dus ook niet zomaar struikelen over iets dat in de portiek staat en niet goed te zien is. Goede verlichting is naast een goede deur dus ook zeker een must als je een veilige portiek wilt maken. Zorg voor genoeg verlichting en genoeg spotjes aan de muur en zorg ervoor dat hier fel genoeg licht uitkomt dat iedereen het goed ziet. Zorg er bijvoorbeeld ook voor dat de verlichting op belangrijke plekken schijnt zoals de deur en andere doorlopen.

Een antislip trap

Als laatste willen we je de tip van de antislip trap meegeven. In veel portieken vind je een trap die leidt naar een andere ruimte. Trappen kunnen glad worden en dan is uitglijgevaar groot. Daarom is het altijd handig deze trappen antislip te maken. Wil je een Anti slip trap industrieel maken? Dan kan dit makkelijk met allerlei antislip materiaal. Dit kun je tegenwoordig zelfs online bestellen.

Op Nedelko.nl kun je veel soorten antislip materiaal vinden waarmee je makkelijk de trap antislip maakt. Hier kun je bijvoorbeeld kiezen tussen antislip tape, makkelijk en goedkoop, trapneuzen die op allerlei soorten trappen passen en antislipmatten en platen die een trap snel en volledig bekleden. Al dit antislipmateriaal is van ProGrip, een merk dat hoge kwaliteit levert en waar je nog lang mee zult kunnen doen.

Antislip advies Antislipadvies aanvragen

Vragen over de prijs en het aanleggen van Antislip?

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Waarom antislip?

Antislip is fantastisch omdat het uitglijden voorkomt, vertrouwen opwekt, toegankelijkheid verbetert en vaak aan wettelijke normen voldoet. Dit is uiteraard voor Vve's erg Voordelig.

Waar bestaat de liftscan uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Prijsvergelijking onderhoudscontracten Optioneel
Prijsvergelijking voor het groot onderhoud Optioneel
Wilt u een prijsvergelijking van uw huidige onderhoudscontract met andere aanbieders?

Gegevens

Antislip advies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.