Oplegslot SKG3

Wilt u een SKG3 oplegslot kopen? Bekijk ons assortiment!

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Oplegslot SKG3

Een standaard oplegslot SKG3 beschermt jouw eigendommen niet afdoende tegen diefstal. Zelfs als je de ombouwset vervangt voor een nieuw model, zal jouw slot nog steeds niet SKG3 beveiligd zijn. Je kunt je oplegslot SKG3 beveiligen door een bijbehorend kerntrekrozet aan te schaffen. Pas wanneer jouw oplegslot SKG3 beveiligd is, kun je vertrouwen op een goede kerntrekbeveiliging. Kerntrekken is een veelvuldige gebruikte methodes die inbrekers toepassen om zich toegang tot een pand te verschaffen.

Kerntrekbeveiliging oplegslot
Om in aanmerking te komen voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen moeten jouw oplegsloten SKG3 gecombineerd worden met kerntrekbeslag. Als je besluit om een oplegslot met kerntrekbeveiliging te kopen, heb je jouw huis niet alleen beschermd tegen kerntrekken, maar ook tegen inbraakmethodes als lockpicken en de kopsleutelmethode.

Oplegslot met kerntrekbeveiliging
Een anti kerntrekcilinder met beveiligingsklasse SKG3 vormt een extra zware beveiliging tegen ongenode gasten. Kies hierbij uit onder andere de volgende merken:

  • Nemef
  • ABUS
  • Lips
  • Flexeria

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.