Vivere VvE Beheer breidt uit met een nieuw kantoor

Vivere VvE Beheer opent een tweede kantoor in Gorinchem. 

Gepubliceerd: 22 oktober 2020

De keuze om in Gorinchem een kantoor te starten is een logische stap die verdere groei mogelijk maakt. De meeste klanten bevinden zich in het Rivierengebied, maar er komen inmiddels ook aanvragen uit ’s -Hertogenbosch, Utrecht en Rotterdam. Het nieuwe kantoor is makkelijk bereikbaar en ligt aan de A15, waardoor Vivere haar klanten nog beter kan bedienen. Het gezellige kantoor in het karakteristieke pand in Werkendam blijft overigens gewoon bestaan.

In het representatieve nieuwe kantoor is naast voldoende werkplekken ook ruimte voor bestuursvergaderingen en ledenvergaderingen. Daarnaast gaat Vivere ook meer trainingen en cursussen verzorgen voor kascommissies en besturen.

Vivere VvE Beheer wordt geleid door Trudi Schouten, gediplomeerd VvE beheerder aan de Vastgoed Business School, de enige geaccrediteerde opleiding in Nederland. Daarnaast is zij gecertificeerd met het VvE Ok label. Het team van Vivere telt op dit moment vier vaste personen, ieder met een specifieke taak.

“VvE Beheer is een vak, dat doe je er niet zomaar bij. Wij zien VvE beheer als
dienstverlening, waarbij het belang van de VvE altijd voorop staat. In de praktijk merken we maar al te vaak dat leden van een VvE niet goed op de hoogte zijn van de wettelijke regels en dat begint al bij de koop van een appartementsrecht. ”

Vivere VvE Beheer is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de regio en heeft een groot netwerk opgebouwd van aannemers, bouwkundigen, installatiebedrijven etc. “Wij vinden het belangrijk dat de VvE keuze blijft houden in de contractpartijen. Wij hebben met geen enkel bedrijf vaste (prijs)afspraken en ontvangen geen wederkerigheid. De VvE kan dus bijvoorbeeld altijd blijven kiezen om een bedrijf uit de buurt te nemen, dat scheelt altijd in voorrijkosten en aanreistijd.”

U bent van harte welkom bij het nieuwe kantoor in het BCG, Stephensonweg 14 te Gorinchem.

Vivere VvE Beheer
Tel. 0183-505946
E: info@vivere-vvebeheer.nl
I: www.vivere-vvebeheer.nl

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.