Gorter dakluik op wooncomplex Akersloot

KDRA architecten rust nieuwbouwcomplex aan Alkmaardermeer uit met RHT-dakluik van Gorter®

Geplaatst door: Gorter Group bv

In Akersloot wordt op dit moment gebouwd aan een kleinschalig appartementencomplex, pal aan het Alkmaardermeer. Op aangeven van KDRA architecten rust Akerbouw BV het nieuwbouwcomplex met 8 appartementen op deze unieke locatie uit met het RHT-dakluik van Gorter uit Schagen. Het luik zorgt niet alleen voor een comfortabele en veilige toegang, het draagt ook bij aan het energiezuinige karakter van het complex.

Energiebesparend dakluik
Het RHT-dakluik zorgt, net als de overige dakluiken van Gorter, voor een veilige daktoegang en combineert dat met een uitstekende isolatie. De RHT-dakluiken zijn standaard voorzien van een volledig thermisch gescheiden constructie. Door het ontbreken van koudebruggen en de slim geplaatste isolatiematerialen verkrijgt het dakluik een zeer goede isolatiewaarde over de gehele constructie. Dit voorkomt condensvorming en zorgt voor besparingen op de energiekosten. De dakluikconstructie is bovendien geluids- en inbraakwerend. Een veilig gevoel!

Bewezen prestaties
Dit RHT-dakluik, dat geschikt is voor toepassing op platte en licht hellende daken is de eerste in de markt dat met een European Technical Assessment (ETA) geleverd wordt, de onbetwiste onderbouwing voor de bewezen prestaties en de aangebrachte CE-markering. Met dit dakluik is eenieder die het dak van dit complex betreedt zeker van een veilige doorgang. Dat maakt onderhoudswerkzaamheden een stuk eenvoudiger.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.