Het balkon als verlengstuk

Meneer en mevrouw Borsje uit Capelle aan den IJssel hebben voor balkonbeglazing gekozen van Metalura en daar veel plezier van. Ze hebben er een extra woonkamer bij in hun appartement. Ze maken daar veel gebruik van en genieten volop van uitzicht.

Geplaatst door: Metalura

Meneer en mevrouw Borsje uit Capelle aan den IJssel hebben voor balkonbeglazing gekozen en daar veel plezier van. Ze hebben met deze comfortabele balkonkamer een extra woonkamer in hun appartement.

Balkonbeglazing
Meneer en mevrouw Borsje vertellen over hoe ze op het idee kwamen voor balkonbeglazing van Metalura. Een aantal jaar geleden waren ze bij een bevriend stel in Krimpen aan de Lek op bezoek waren. “Zij hadden een appartement met een balkon voorzien van beglazing gekocht. Dat hebben wij goed onthouden en toen wij dit appartement een paar jaar later betrokken hebben we hen gevraagd waar ze de beglazing hadden gekocht.” Meneer en mevrouw Borsje werden door hen doorverwezen naar Metalura, omdat ze zo tevreden waren. Meneer Borsje vervolgt: “Onze ervaringen waren heel erg goed. De manier waarop we behandeld werden, waarop Metalura te werk ging, waarop we voorlichting kregen, perfect.”

Verlengstuk van de woonkamer
Voor mevrouw Borsje is het balkon echt een verlengstuk van de woonkamer. “We maken er heel veel gebruik van. Zodra de zon schijnt is het gewoon echt heerlijk om daar te zitten en gaat de schuifpui open. We kijken uit op een sportveldje, waar mensen buiten zijn en kinderen spelen. Ook is er net een school geopend en horen we soms de kinderen. Een buurvrouw op een hogere verdieping moppert soms over herrie en geschreeuw, maar daar hebben wij helemaal geen last van. Ik vind het wel gezellig. We wonen midden in het centrum en ik zeg dan dat ze ook voor beglazing moet kiezen, dat filtert het geluid.”

Tevreden
Meneer en mevrouw Borsje hebben ook al flink wat storm meegemaakt: “Ik zat in mijn stoel naar de ramen te kijken die door de wind helemaal gebogen stonden, maar er gebeurt echt niets. Het is onvoorstelbaar dat het zo goed is.” Meneer Borsje vult aan: “Ze laten er echt een heel pakket aan lastige berekeningen op los. Ik vertrouw er echt op dat het goed is. Ook heb ik gezien dat er voor de vergunningsaanvraag ook een hoop rekenwerk is aangeleverd. Metalura is een bedrijf dat netjes communiceert, goed werkt, service biedt en afspraken nakomt. We zijn er zeer tevreden mee.”

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.