..........
shadow_fix

Beken kleur in de slaapkamer

De juiste kleuren gecombineerd met de juiste materialen geven een unieke ambiance in je slaapkamer.

Kies voor zacht en vriendelijk of fel en energiek en creëer de ideale slaapkamer naar jouw persoonlijke voorkeur. Laat je verrassen en inspireren.

Tegenwoordig staat niet alleen de woonkamer centraal in het huis, we hebben steeds meer belangstelling voor de overige ruimtes in het huis zoals de slaapkamer. Veel aandacht gaat uit naar een kleuren- of sfeerthema, om een perfecte ontspanningsruimte te creëren. Met kleuraccenten kun je iedere ruimte een eigen identiteit geven en het gebruik van kleuren staat tegenwoordig dan ook centraal. We onderscheiden drie verschillende ontwikkelingen op slaapkamergebied.

Comfort

Comfort staat bovenaan het wensenlijstje van veel mensen als het om de slaapkamer gaat. Waan je in de zevende hemel door te kiezen voor zachte materialen, vriendelijke vormen en lichte kleuren. Centraal in deze beleving staan de kleuren blauw, wit en grijs die je het gevoel geven in het wolkendek weg te dromen. Met zoveel gemak en luxe is het bijna niet meer mogelijk om met het verkeerde been uit bed te stappen!

Groen

Er is weinig zo ontspannend als een wandeling in de natuur. Breng deze rust naar je slaapkamer en laat je inspireren door Moeder Natuur. Maak gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en riet en kies voor kleuren uit de natuur. Groen is een echte kleur uit het buitenleven en een bewezen rustgevende kleur. Deze kleur geeft je slaapkamer een opvallend uiterlijk, maar zal je nachtrust niet verstoren. Is groen te heftig? Bruin en beige geven je kamer ook een natuurlijke uitstraling, zeker in combinatie met een wollen vloerkleed of een kast van steigerhout. Denk ook aan de accessoires en laat het natuurschoon terug komen in je beddengoed of aan de wand.

Alle kleuren van de regenboog

Geef energie aan je slaapkamer en maak gebruik van alle kleuren van de regenboog. Vrolijk met neonkleuren de koele uitstraling op van beton, metaal en glas. Door het gebruik van knalgeel, felblauw of flitsend paars geef je een hippe draai aan je slaapkamer. Kies voor accessoires zoals lampen, fotolijsten en kussens in de gekste kleuren. Geef je bed een kleurboost en leg er een felgekleurde sprei op. Of creëer een knallend geheel met een accentmuur. Sta elke ochtend fris en energiek op in jouw dynamische slaapkamer.

Wensen

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en eisen als het gaat om de slaapkamer. Deze tips zijn er dan ook om jouw eigen ideeën uit te breiden om zo tot de ideale slaapkamer te komen. Gebruik wat je aantrekt en maak jouw slaapdomein zoals jij dat het liefste ziet. Want niets is lekkerder dan wakker worden in de slaapkamer van je dromen!

Kijk voor meer inspiratie op Goossenswonen.nl

 • Niet bang voor kleur

  gevel

  Het onderhoud van buitenschilderwerk is van groot belang. Het schilderwerk moet er niet alleen netjes uitzien, het heeft ook een beschermende functie tegen weersinvloeden. En het oog wil ook wat: tegenwoordig worden veel gebouwen zeer kleurrijk afgewerkt.

 • Creatief met licht en kleur bij nieuwbouw appartementencomplexen

  bouwtechniek

  In de moderne architectuur en bij nieuwbouw appartementencomplexen wordt vaak veel aandacht besteed aan het gebruik van kleur en de effecten van licht.

 • De nieuwste tuinmeubeltrends

  tuinmeubilair

  We staan aan het begin van een nieuw voorjaar. Dat betekent dat ons ook weer nieuwe trends staan te wachten op het gebied van tuinmeubelen. In dit artikel vertellen we hoe je volgens de laatste trends van de tuin geniet.

 • Terrastrends 2017

  tuinmeubilair

  Het (dak)terras telt mee als volwaardige woonruimte waar we een groot deel van de zomer doorbrengen. En die we steeds comfortabeler en stijlvoller inrichten. Appartement & Eigenaar zet vier terrastrends op een rij.

 • Interieurtrends voorjaar 2017

  inrichting

  De koude maanden hebben we bijna achter de rug en langzaamaan beginnen we ons weer voor te bereiden op de zomer.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam