Beken kleur in de slaapkamer

De juiste kleuren gecombineerd met de juiste materialen geven een unieke ambiance in je slaapkamer.

Gepubliceerd: 25 januari 2018

Kies voor zacht en vriendelijk of fel en energiek en creëer de ideale slaapkamer naar jouw persoonlijke voorkeur. Laat je verrassen en inspireren.

Tegenwoordig staat niet alleen de woonkamer centraal in het huis, we hebben steeds meer belangstelling voor de overige ruimtes in het huis zoals de slaapkamer. Veel aandacht gaat uit naar een kleuren- of sfeerthema, om een perfecte ontspanningsruimte te creëren. Met kleuraccenten kun je iedere ruimte een eigen identiteit geven en het gebruik van kleuren staat tegenwoordig dan ook centraal. We onderscheiden drie verschillende ontwikkelingen op slaapkamergebied.

Comfort

Comfort staat bovenaan het wensenlijstje van veel mensen als het om de slaapkamer gaat. Waan je in de zevende hemel door te kiezen voor zachte materialen, vriendelijke vormen en lichte kleuren. Centraal in deze beleving staan de kleuren blauw, wit en grijs die je het gevoel geven in het wolkendek weg te dromen. Met zoveel gemak en luxe is het bijna niet meer mogelijk om met het verkeerde been uit bed te stappen!

Groen

Er is weinig zo ontspannend als een wandeling in de natuur. Breng deze rust naar je slaapkamer en laat je inspireren door Moeder Natuur. Maak gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en riet en kies voor kleuren uit de natuur. Groen is een echte kleur uit het buitenleven en een bewezen rustgevende kleur. Deze kleur geeft je slaapkamer een opvallend uiterlijk, maar zal je nachtrust niet verstoren. Is groen te heftig? Bruin en beige geven je kamer ook een natuurlijke uitstraling, zeker in combinatie met een wollen vloerkleed of een kast van steigerhout. Denk ook aan de accessoires en laat het natuurschoon terug komen in je beddengoed of aan de wand.

Alle kleuren van de regenboog

Geef energie aan je slaapkamer en maak gebruik van alle kleuren van de regenboog. Vrolijk met neonkleuren de koele uitstraling op van beton, metaal en glas. Door het gebruik van knalgeel, felblauw of flitsend paars geef je een hippe draai aan je slaapkamer. Kies voor accessoires zoals lampen, fotolijsten en kussens in de gekste kleuren. Geef je bed een kleurboost en leg er een felgekleurde sprei op. Of creëer een knallend geheel met een accentmuur. Sta elke ochtend fris en energiek op in jouw dynamische slaapkamer.

Wensen

Iedereen heeft zo zijn eigen wensen en eisen als het gaat om de slaapkamer. Deze tips zijn er dan ook om jouw eigen ideeën uit te breiden om zo tot de ideale slaapkamer te komen. Gebruik wat je aantrekt en maak jouw slaapdomein zoals jij dat het liefste ziet. Want niets is lekkerder dan wakker worden in de slaapkamer van je dromen!

Kijk voor meer inspiratie op Goossenswonen.nl

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.