..........
shadow_fix

6 x impressies van de allermooiste trappen voor in je appartement

En hoe je de mooiste traprenovaties in appartementencomplexen zelf kunt realiseren.

foto boven: Pumpink

Een mooie trap is belangrijk in je interieur

We nemen tegenwoordig niet meer met het minste genoegen. Terecht, want we werken allemaal hard en ons geld geven we graag uit aan een mooi interieur. Maar wat is er toch met onze trappen aan de hand? Ze blijven altijd maar een beetje dat ondergeschoven kindje ten opzichte van de rest. Hartstikke zonde natuurijk, want je trap kan je interieur maken maar zeker ook breken. 

Tapijt de deur uit!

Vroeger werden trappen standaard bekleed met tapijt, want dat was redelijk makkelijk en geluidsdempend. Maar met een eenvoudig tapijtje krijgt je trap niet die allure waar je naar op zoekt bent. Nee, tegenwoordig kies je voor wat anders. En of je nu van wit, zwart, hout of beton houdt, een bijzondere trap is onmisbaar in je interieur!

Hieronder vind je 6 voorbeelden van trappen met karakter!

de munster trappen

Jasper Grool

Je kunt je bestaande trap natuurlijk ook renoveren. Dat kun je natuurlijk door een bedrijf laten doen, maar je kunt ook lekker zelf aan de slag met je traprenovatie. Dat is redelijk eenvoudig te doen en scheelt je hartstikke veel geld. 

Heel veel plezier en succes!

 

 • We nemen de trap!

  galerij

  In een flat is het trappenhuis de belangrijkste uitweg bij brand. Het is dan ook zaak dat het trappenhuis veilig is en de trap voldoet aan alle regels.

 • VBR: alles van waarde moet onderhouden worden

  balkon

  De VBR (Vereniging van Gecertificeerde BetonReparatiebedrijven) staat voor brancheontwikkeling met de thema's: meerwaarde, duurzaamheid, kennis en kwaliteit. Het zijn begrippen van deze tijd waaraan de VBR daadwerkelijk inhoud geeft!

 • Entree!

  entree

  Het renoveren van de entree kan een gebouw meer allure geven, wat de eventuele verkoopwaarde van de individuele appartementen weer ten goede komt.

 • TimmerSelekt Groep

  entree

  De TimmerSelekt Groep bestaat uit elf timmerfabrieken en een deurenfabrikant die zich samen ten doel hebben gesteld de kwaliteit van hun houten ramen, deuren en kozijnen te optimaliseren.

 • MBS Holding

  materialen

  Op 1 januari 2000 besloten Eric van Schaik en Wim van Looijengoed tot een overname van de bestaande activiteiten van hun toenmalige werkgever. Dit was het begin van MultiBouwSystemen (MBS).

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam