6 x impressies van de allermooiste trappen voor in je appartement

En hoe je de mooiste traprenovaties in appartementencomplexen zelf kunt realiseren.

Gepubliceerd: 23 augustus 2017

foto boven: Pumpink

Een mooie trap is belangrijk in je interieur

We nemen tegenwoordig niet meer met het minste genoegen. Terecht, want we werken allemaal hard en ons geld geven we graag uit aan een mooi interieur. Maar wat is er toch met onze trappen aan de hand? Ze blijven altijd maar een beetje dat ondergeschoven kindje ten opzichte van de rest. Hartstikke zonde natuurijk, want je trap kan je interieur maken maar zeker ook breken. 

Tapijt de deur uit!

Vroeger werden trappen standaard bekleed met tapijt, want dat was redelijk makkelijk en geluidsdempend. Maar met een eenvoudig tapijtje krijgt je trap niet die allure waar je naar op zoekt bent. Nee, tegenwoordig kies je voor wat anders. En of je nu van wit, zwart, hout of beton houdt, een bijzondere trap is onmisbaar in je interieur!

Hieronder vind je 6 voorbeelden van trappen met karakter!

de munster trappen

Jasper Grool

Je kunt je bestaande trap natuurlijk ook renoveren. Dat kun je natuurlijk door een bedrijf laten doen, maar je kunt ook lekker zelf aan de slag met je traprenovatie. Dat is redelijk eenvoudig te doen en scheelt je hartstikke veel geld. 

Heel veel plezier en succes!

 

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.