..........
shadow_fix

Kleed je appartement aan met een vloerkleed

Zo richt je je kleine appartement gezellig in!

Een appartement heeft veel voordelen; gunstig gelegen, betaalbaar maar vaak wel wat kleiner dan een huis. Dus is het belangrijk om in een appartement de ruimte optimaal te benutten. Dat kan bijvoorbeeld met multifunctionele meubels en door de hoogte van de kamer te gebruiken. Maar je wilt ook dat het geheel er gezellig uitziet. Dat doe je bijvoorbeeld door een stijlvol element als een vloerkleed aan je interieur toe te voegen.

Sfeervol

Een vloerkleed geeft sfeer aan een ruimte. Ga je voor een hoogpolig, laagpolig of vintage? Hoogpolig geeft een warme uitstraling, laagpolig is wat robuuster en vintage is weer wat meer klassiek.

Meten

Waar wil je het tapijt plaatsen? Belangrijk is deze plaats goed op te meten. Een vloerkleed dat te groot is, maakt je kamer namelijk weer kleiner. Een te klein kleed valt weer helemaal weg.

Verbind met je meubels

Doordat een vloerkleed je meubels als het ware met elkaar 'verbindt' ontstaat er eenheid en rust in je interieur. Door je meubels zo neer te zetten dat ze het kleed aanraken, ontstaat er automatisch verbinding tussen de meubels en creëer je je een afgebakende plek in je kamer.

Hoe onderhoud je een vloerkleed?

Om lang plezier te hebben van je kleed, is het belangrijk om hem goed te onderhouden. Denk maar eens aan wat een tapijt te verduren heeft; er wordt over gelopen, huisdieren liggen erop, kinderen spelen er en er wordt boven gegeten en gedronken. Als je huisdieren hebt, is het verstandig je tapijt goed te stofzuigen met een apparaat met voldoende vermogen. Zo zuig je eenvoudig alle etensrestjes, stof en haren uit het tapijt. Is er toch een vlek op gekomen? Geen nood. Er bestaan prima reinigingsmiddelen om zelf de vlek te verwijderen.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam