Brand in eetsalon Mediterrané

De camerabeelden die de VvE heeft gemaakt, zijn nu doorgestuurd naar de politie voor verder onderzoek.

Gepubliceerd: 30 april 2019

Op woensdag 24 april rond 5 uur ‘s ochtends brak er brand uit in eetsalon Mediterrané in Tiel. Volgens de bovenbuurman is er sprake van brandstichting.

De bewoner die boven de eetsalon woont werd wakker gemaakt door glasgerinkel. Toen hij wilde kijken wat er aan de hand was, was de eerste rookontwikkeling al te zien. 'Nou ik wilde eigenlijk gaan kijken wat er aan de hand was, maar toen ik op het balkon kwam, zag ik al de eerste rookontwikkeling. Dan is het snel schakelen. Ik heb eerst mijn gezin in veiligheid gebracht. Mijn vrouw heeft 112 gebeld. En ik heb de andere bewoners wakker gemaakt.' vertelt hij aan Omroep Gelderland.

De bewoner heeft ook de camerabeelden van de VvE bekeken en daarop is erg duidelijk dat het gaat om brandstichting. De beelden worden nu onderzocht door de politie.

Bron: Omroep Gelderland

Foto: Marco van Deick, Persbureau Heitink

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.