Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Mogelijk sprake van brandstichting in Eindhoven

19 april 2019
13 april is er brand uitgebroken in de bergiing van het appartementencomplex Pius, mogelijk is deze brand aangestoken.
LEES VERDER

Zaterdag 13 april is er rond zes uur in de berging het appartementencomplex Pius in Eindhoven brand uitgebroken. Mogelijk is deze brand aangestoken.

De politie is op zoek naar getuigen en neemt de zaak erg serieus omdat brand in een flat zeer gevaarlijk is. De situatie was levensgevaarlijk want boven de uitgebrande bering zijn nog zes woonverdiepingen.

Ook de bewoners vinden het doodeng en hebben ook last gehad van de brand. Op het balkon van buurtbewoner Nawal Rayane is het hout allemaal krom getrokken en binnen is alles zwart uitgeslagen, vertelt ze aan de ED.

Meerdere bewoners van het appartementencomplex Pius denken dat de brand te maken heeft met een groot aantal pogingen tot inbraak. Agenten zijn nog bezig met het onderzoek en kunnen hier niets over zeggen. Alle bewoners maken zich zorgen over de inbraak pogingen.

Een oudere bewoner vertelt aan ED dat: “de VvE geen camera’s willen ophangen omdat dat misschien meer criminaliteit aantrekt maar een brand is toch wel even wat erger, zeker in een flat.”

Bron: Ed

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

ZOEKSUGGESTIES