Mogelijk sprake van brandstichting in Eindhoven

13 april is er brand uitgebroken in de bergiing van het appartementencomplex Pius, mogelijk is deze brand aangestoken.

Gepubliceerd: 19 april 2019

Zaterdag 13 april is er rond zes uur in de berging het appartementencomplex Pius in Eindhoven brand uitgebroken. Mogelijk is deze brand aangestoken.

De politie is op zoek naar getuigen en neemt de zaak erg serieus omdat brand in een flat zeer gevaarlijk is. De situatie was levensgevaarlijk want boven de uitgebrande bering zijn nog zes woonverdiepingen.

Ook de bewoners vinden het doodeng en hebben ook last gehad van de brand. Op het balkon van buurtbewoner Nawal Rayane is het hout allemaal krom getrokken en binnen is alles zwart uitgeslagen, vertelt ze aan de ED.

Meerdere bewoners van het appartementencomplex Pius denken dat de brand te maken heeft met een groot aantal pogingen tot inbraak. Agenten zijn nog bezig met het onderzoek en kunnen hier niets over zeggen. Alle bewoners maken zich zorgen over de inbraak pogingen.

Een oudere bewoner vertelt aan ED dat: “de VvE geen camera’s willen ophangen omdat dat misschien meer criminaliteit aantrekt maar een brand is toch wel even wat erger, zeker in een flat.”

Bron: Ed

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.