Meer genieten van het buitenleven

Het buitenleven heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen, vrijwel iedereen wil het gehele jaar door van het buitenleven kunnen genieten. Hierin is ook het balkon een belangrijke rol gaan spelen, met balkonbeglazing van Metalura als oplossing.

Geplaatst door: Metalura

Het buitenleven heeft de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen. Vrijwel iedereen wil het gehele jaar door van het buitenleven kunnen genieten. Hierin is ook het balkon een belangrijke rol gaan spelen. De vraag naar appartementen mét balkon is exponentieel toegenomen ten opzichte van appartementen zonder balkon. Zonder goede beschutting is de meerwaarde van een appartement met balkon een stuk minder; de momenten dat u onbezorgd buiten kunt zitten zijn door ons klimaat helaas schaars.

Oplossing
Balkonbeglazing van Metalura is dé oplossing om hierin verandering te brengen. Nu kunt u wel het hele jaar door van uw balkon en het buitenleven genieten. En dat niet alleen, balkonbeglazing zorgt ook voor een gezonde ventilatie, energiebesparing en bescherming tegen geluidsoverlast

Tuinkamer op het balkon
De coronacrisis heeft het pijnlijk duidelijk gemaakt; slecht geventileerde ruimtes en veel binnen zitten is niet goed voor de gezondheid. Met balkonbeglazing maakt u van uw balkon een echte tuinkamer. U kunt op uw balkon veel meer buiten zijn, goed ventileren, en u profiteert van de voordelen van behaaglijke binnentemperaturen als de weersomstandigheden even niet meezitten.

Voordelen
Een extra voordeel is dat u op uw energiekosten bespaart; als de balkonbeglazing gesloten is, ontstaat er een extra geïsoleerde ‘laag’, waardoor u een extra buffer hebt tegen de koude en wind. Tevens beschermt balkonbeglazing, in gesloten toestand, tegen geluidsoverlast van bijvoorbeeld een drukke doorgaande weg. Zodat u ook in alle rust van uw balkon kunt genieten.

Wilt u meer weten? Kijk op www.metalura.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.