Oplegslot met losse cilinder kopen

Bestel In onze webwinkel oplegsloten met losse cilinders erbij!

Geplaatst door: Veiligheids-sloten.nl

Oplegslot met losse cilinder kopen bij Veiligheids-sloten.nlOplegsloten die gelijksluitend zijn gemaakt op cilinders brengen een belangrijk voordeel met zich mee. Gelijksluitend betekent namelijk dat alle cilinders in de set met dezelfde sleutel bediend kunnen worden. Je hebt dus slechts één sleutel nodig voor je hele huis. Bij het vervangen van een oplegslot is het belangrijk om onderscheid te maken tussen modellen met een vaste- en met een losse buitencilinder.

Losse cilinder voor oplegslot en staartcilinder


Bij het samenstellen van de cilinders van een oplegslot moet je rekening houden met het volgende. Er is namelijk verschil tussen een cilinder die je aansluitend bij een oplegslot bestelt en de cilinder in het oplegslot of ombouwset. De cilinder in het oplegslot wordt ook wel een staartcilinder genoemd en is het aandrijfmechanisme voor een oplegslot.

Bestel online een oplegslot met een losse cilinder


Een losse cilinder voor een oplegslot of een oplegslot met een losse cilinder bestel je eenvoudig online in onze webwinkel. Want voor zowel het oplegslot als een ombouwset hebben we de juiste cilinders in huis. Daarbij kan je altijd rekenen op een deskundig advies van een van onze slotenspecialisten.

Bedrijvengids Geplaatst door
Veiligheids-sloten.nl

Veiligheids-sloten.nl

Schulpplein, 3087 NA  Rotterdam

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.