Je schakelmateriaal als sieraad op de muur

Schakelmateriaal als volwaardig onderdeel van het interieur, voor elke woning.

Gepubliceerd: 16 januari 2018

Hedendaags schakelmateriaal is niet meer alleen een 'must', het design daagt je tegenwoordig steeds vaker uit om er gebruik van te maken. Van onopvallend schakelmateriaal tot prachtig Italiaans design dat gezien mag worden. We komen steeds meer varianten tegen.
Door het gebruik van verschillende materialen, vormen en afwerkingen is er voor elk interieur en type woning een passende oplossing. Er zijn zeer veel functies en mogelijkheden beschikbaar, zoals LED-dimmers, de weergave van je energieverbruik en een mooi touchscreen dat automatisch doorschakelt naar de camera bij de voordeur als er wordt aangebeld.

Schakelaars, basiselementen en afdekramen kun je apart van elkaar vervangen. Zo kun je nieuwe functies toevoegen of juist accenten aanbrengen. Op die manier kun je het schakelmateriaal passend bij jouw interieur maken.

Lees verder voor verschillende voorbeelden van schakelmateriaal

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.