Schakelmateriaal Niko en Eaton met xComfort Moeller draadloos schakelsysteem

De draadloze xComfort-wandschakelaars van Eaton kunnen worden afgewerkt met schakelmateriaal van Niko in de designs Niko Original, Intense en Pure.

Gepubliceerd: 20 april 2010

Deze draadloze producten zijn beschikbaar als dimmer of als schakelaar voor verlichting, jaloezieën of rolluiken.

Met het draadloze schakelsysteem xComfort van Eaton zijn in een woning talrijke toepassingen te realiseren, zoals het schakelen en dimmen van verlichting, op- en neer laten van rolluiken en het regelen van alarmering, verwarming en/of ventilatie. 

Een voordeel is dat gebouwen die oorspronkelijk worden uitgevoerd in Niko Original later zeer eenvoudig een upgrade kunnen krijgen in een andere, meer luxueuze afwerking met Niko schakelmateriaal. Deze samenwerking betekent dan ook een dubbele winst voor de klant. Terwijl Eaton met het draadloze schakelsysteem xComfort van Moeller® de functionaliteit levert, zorgt Niko voor een verfijnde afwerking met design schakelmateriaal.

De xComfort-wandschakelaars met Niko Original design zijn vanaf 15 april 2010. beschikbaar bij de groothandel, zowel in losse stuks als in blisterverpakking.

Niko nv ontwerpt en produceert vooruitstrevende oplossingen voor elektrisch schakelmateriaal, lichtregeling, domotica, deurtelefonie en videofonie. Wereldwijd kiezen zowel particuliere als professionele klanten voor Niko's kwaliteitsoplossingen wegens het installatiecomfort, het gebruiksgemak en het design. Niko commercialiseert zijn oplossingen vanuit vestigingen in België, Frankrijk, Nederland, Slowakije en het Verenigd Koninkrijk, maar ook via distributeurs over heel de wereld. Meer informatie: www.niko.nl.

Eaton is wereldwijd leider op het gebied van systemen en componenten voor de beheersing en distributie van elektrische energie, UPS-systemen en producten en diensten voor industriële automatisering. Sinds de overname van Moeller door Eaton in 2008 heeft er binnen de elektrische divisie van Eaton een integratie van organisatie en producten plaatsgevonden. Eaton heeft huisautomatisering als een wereldwijde strategische productgroep aangemerkt en heeft gekozen voor één platform voor de toekomst: xComfort, het draadloze schakelsysteem van het merk Moeller®. Meer informatie: www.moeller.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.