Metalura balkonkamers

Ontdek de meerwaarde van een balkonkamer. Maak kennis met de hoogwaardige draai-/vouwsysteem met ruimtebesparende slim-fit profielen voor balkons van Metalura.

Geplaatst door: Metalura

Het hele jaar buiten op uw balkon

“Ik heb een prachtig balkon, maar het is zo jammer dat ik er zo weinig gebruik van kan maken!” is een uitspraak die we bij Metalura regelmatig horen. Balkonbeglazing werkt isolerend, energiebesparend en geluidsreducerend. Het allermooiste is echter dat u door glazen vouwwanden voor balkons het hele jaar door kunt genieten van uw balkon, heerlijk beschut tegen de wind

Balkonbeglazing op maat

Balkonbeglazing wint steeds meer mensen voor zich. Aan ieder appartement of huis is balkonbeglazing een st?lvolle toevoeging. Kaderloos glas zorgt voor een moderne uitstraling. Bovendien is glas niet alleen mooi, maar ook onderhoudsvr? en duurzaam. Of u nu een groot balkon heeft met een brede balustrade of juist een klein balkon, Metalura biedt u balkonbeglazing op maat passend b? uw woning met een mooie glazen afwerking. Hoe hoger het balkon, des te mooier het uitzicht. Geniet nog vaker van uw panorama met balkonbeglazing op maat. 

Meer weten? Vraag vrijblijvend het inspiratiemagazine Allure aan of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Alblasserdam.

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Metalura
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.