De vele voordelen van balkonbeglazing

Bij Metalura zien we steeds vaker dat de balkonbeglazing direct bij de ontwikkeling van een appartementencomplex wordt meegenomen. Dit is een groot voordeel voor de bewoners, want als het gebouw wordt opgeleverd, hoeven zij zelf niet meer op zoek te gaan.

Geplaatst door: Metalura

Een comfortabele balkonkamer

De vraag naar balkonbeglazing stijgt, want balkonglas heeft een groot aantal voordelen. Met name om de wind weg te houden op het terras, maar de beglazing zorgt er ook voor dat het geluid van drukke wegen of een spoorwegovergang in het appartement wordt gereduceerd, waardoor het rustiger en aangenamer wonen is.

Duurzaam wonen

Tijden veranderen. Bewoners willen tegenwoordig graag langer thuis blijven wonen en hun woning alvast hierop voorbereiden. Een comfortabel balkon behoort dan ook tot de zaken die goed geregeld moeten zijn. Het balkon is als balkonkamer een functionele ruimte die het hele jaar gebruikt kan worden. Een andere trend is dat mensen ook duurzamer willen wonen. Balkonbeglazing draagt bij aan een verlaging van de stookkosten. Dit is beter voor het milieu, maar ook voor de eigen portemonnee.

Metalura wordt regelmatig ingezet door architecten, projectontwikkelaars en VvE’s omdat we onze balkonbeglazing leveren volgens een hoge kwaliteitstandaard, daarnaast bieden we een uitstekende service en zijn we flexibel in de montage en het inmeten. Metalura helpt ook bij het vragen van een vergunning als dat nodig is en staat klaar met advies.

Wilt u meer weten over balkonbeglazing? Kijk op www.metalura.nl

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.