Thema
Financieel
Juridisch
Technisch
Profiel
Inloggen
Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!
appartement
& eigenaar

Geef je interieur een herfstboost. Ga voor Goud!

19 augustus 2019
Goud staat voor chique, warm en voor een heerlijke herfst. Maak van je huis een echt herfstparadijs met een kwast, een roller en de perfecte kleur.
LEES VERDER

Prachtige kleuren

Zo aan het eind van de zomer, als de dagen weer wat korter worden en er af en toe weer een fris Hollands briesje opsteekt, krijgt iedereen stiekem weer zin in het najaar. De uitgelezen tijd om te genieten van al het moois dat herfst in Nederland te bieden heeft: gezellige avondjes thuis, spelletjes doen, lange wandelingen door het bos en prachtige herfstkleuren in de natuur.

Ackersate-herfst-kleur-goud-flexa-colorstore-schilderen-verf-paint-gold

Herfst in huis

Maar binnen mag het ook weer knus en gezellig. Heb je zin om je interieur een herfstboost te geven? Laat je dan inspireren door de natuur, haar bladeren, honing, pompoen, kastanje en koper. Een prachtig warm kleurenpalet van rood, oranje en goud. En die laatste is dé trend van dit najaar!

Zelf herfstkleuren mengen

Wist je dat je heel makkelijk zelf jouw perfecte kleur goud kunt mengen met Flexa verf? Flexa heeft namelijk een prachtige goudgele tint in haar assortiment. Meng deze basiskleur met oranje of voeg er warme en neutrale kleurtinten aan toe, zoals mokka of kaneel. Even een paar keer oefenen en testen en je hebt je eigen perfecte goudtint gemaakt.

Maak je interieur klaar voor de herfst

Schilder een muur in deze prachtige kleur en laat hem tergkomen op een kastje of een zelfgeschilderde stoel. En voeg als laatste nog wat fluwelen kussens in warme kleuren toe en je interieur is klaar voor een gezellige warme herfst.

 

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

ZOEKSUGGESTIES