Genieten in weer en wind

Geen last meer van de weersinvloeden of verkeers- en omgevingslawaai. Juist in de wintermaanden biedt balkonbeglazing extra comfort.

Geplaatst door: Metalura

Balkonbeglazing

Het balkon is de vaak de minst gebruikte leefruimte van het appartement en wordt er maar een klein gedeelte van het jaar gebruik van gemaakt. Op de meeste dagen jagen de kou, wind, of regen iedereen weer snel naar binnen. Maar met balkonbeglazing is het mogelijk om van het balkon een ruimte te maken die het hele jaar toegankelijk is.

De charme van een balkonkamer

Met een balkonkamer ervaart u het buitenleven volop, zonder ongemakken als kou of nattigheid. Ook kunnen de planten en de tuinmeubelen buiten blijven staan, beschermd achter glas. Het resultaat is een ruimte die het hele jaar toegankelijk is en er gezellig uitziet.

Volop mogelijkheden

Er zijn verschillende soorten balkons, Metalura biedt daarom verschillende type balkonbeglazing. Beglazing op de balustrade van uw balkon kan aan de binnenzijde of op de balustrade in verschillende hoogtes geplaatst worden, zodat er een gesloten ruimte ontstaat. De kaderloze beglazing zorgt voor volledig vrij uitzicht, open of dicht en dankzij het draai-/vouwsysteem is de balkonbeglazing eenvoudig te openen en tegen de gevel te plaatsen.

Verdiepingshoge beglazing

Met verdiepingshoge beglazing zit u gegarandeerd comfortabel uit de wind. Met verdiepingshoge balkonbeglazing maakt u van uw balkon een extra woon-, werk- en leefruimte, die u volledig in kan richten, passend bij uw smaak en wensen. Ook reduceert u het omgevingsgeluid, afhankelijk van de glasdikte is het mogelijk om 18 tot 26 decibel geluid weg te filteren. Daarnaast bespaart u op uw energiekosten, omdat er minder warmte verloren gaat.

Ontdek Metalura

Ontdek ook de voordelen van balkonbeglazing en laat u inspireren door Metalura. Kijk op Metalura.nl of vraag ons Magazine Allura aan.

Bedrijvengids Geplaatst door
Metalura

Metalura

Van Hennaertweg 2, 2952 CA  ALBLASSERDAM

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.