Goede ladegeleiders in uw appartement, waarom?

Zeker voor appartementen zijn goede ladegeleiders belangrijk. In dit artikel leggen we uit waarom.

Gepubliceerd: 26 juli 2021

Iedereen kent het vast wel, een kast waarvan de lade slecht open en dichtgaat. Niets is zo vervelend als een kast waarin u telkens iets nodig hebt waar u eigenlijk niet makkelijk spullen in kunt opbergen. 

Hard openende en sluitende lades

Niets is zo vervelend als een lade die telkens met hard geluid opent en sluit. Zeker wanneer u in een appartement woont is dit vrij vervelend. In appartementen kunt u soms te maken hebben met gehorigheid. Dit betekent dat dit harde geluid niet enkel vervelend is voor u, maar ook voor de buren aan iedere kant.

Wanneer u iets in een lade opbergt en u hebt te maken met slechte kwaliteit ladegeleiders dan is de kans groot dat het niet de fijnste ervaring is om iedere keer iets op te bergen in een kast met slechte ladegeleiders.

Softclose ladegeleiders zijn perfect voor ieder appartement

Softclose ladegeleiders zijn de perfecte oplossing voor ieder appartement. Een softclose ladegeleider is voorzien van een systeem waardoor een lade altijd op een goede manier geruisloos sluit. Dit is beter voor iedereen.
Zoals net al kort benoemd, niets is vervelender lades die met veel kabaal dichtvallen. Zowel voor u, als voor de buren. Investeren in goede softclose ladegeleiders is daarom helemaal geen slecht idee.

Slechte kwaliteit ladegeleiders belemmeren de kwaliteit van kasten

Het kan ook zo zijn dat u in uw appartement geen zware spullen in de kastjes kunt bewaren. Met een ladegeleider zwaar kunt u dit probleem oplossen.

Met slechte kwaliteit ladegeleiders kan er vaak bijna geen gewicht rusten op een bepaalde lade. Een appartement heeft minder woonruimte dan bijvoorbeeld een regulier rijtjeshuis. Dit betekent dat u in minder kastjes meer zware spullen moet opbergen, daarnaast zult u sowieso meer spullen in de lades kwijt moeten kunnen omdat u al minder ruimte hebt voor veel kastjes. Ladegeleiders die meer gewicht aankunnen zijn dus de betere optie voor een appartement.

Het bepalen van het juiste gewicht van de ladegeleiders is vitaal voor het selecteren van de juiste geleiders voor uw appartement Wanneer u een paar geleiders gemonteerd aan de zijkanten van de kast dan is de berekening voor het gewicht niet heel moeilijk. Door middel van de krachten die uitgeoefend worden in evenwicht te houden is de belasting op de ladegeleider gelijk aande helft van het gewicht.

Grote verschillen in kwaliteit

U zou denken, een ladegeleider is een ladegeleider, het maakt niet uit waar u hem koopt. Niets is minder waar. Waar u de ladegeleider voor uw appartement koopt maakt een groot verschil in ervaring en comfort. Het is daarom wel degelijk belangrijk om ladegeleiders voor uw appartement aan te schaffen bij de juiste verkoper.

Wanneer u nog op zoek bent naar kwalitatieve ladegeleiders, dan zit u bij Brasom altijd goed. Hier kunt u terecht voor een veelzijdig aanbod waar voor iedereen een perfecte ladegeleider tussen zit. Hebt u nog ladegeleiders nodig voor uw appartement? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen bij Brasom!

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.