Gerelateerde suggesties:

Huys Bouvigne

Huys Bouvigne is een prachtig nieuwbouw appartementencomplex in ’s Heerenberg, gebouwd door Bouwbedrijf Klaassengroep.
LEES VERDER

Het gebouw bestaat uit vijftien fraaie koopappartementen met eigen parkeergelegenheid. De oppervlakte van de appartementen lopen uiteen van 85m2 tot 107 m2.

Huys Bouvigne is uitgerust met het RHT-dakluik van Gorter. Dit dakluik garandeert een optimaal veilige toegang tot het dak voor onderhoud en inspectie aldaar. Het RHT-luik is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk. De luiken worden geleverd in combinatie met perfect passende klimmiddelen. De (schaar)trap en ladders van Gorter zijn speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Alle Gorter dakluiken en combinaties zijn op veiligheid getoetst conform de meest strenge EN normen en worden geleverd met een TÜV NORD-certificaat, Aboma veiligheidskeurmerk en KOMO-certificaat.

Wilt u meer weten over de kenmerken van dit dakluik of over het bedrijf Gorter Luiken?

https://www.gortergroup.com/nl/

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen