Lapis

De Nijs uit Warmenhuizen bouwt in op de hoek van Parelhof en Zuidtangent in Heerhugowaard aan het ontwerp van Kraaijvanger Architects. Lapis wordt naar verwachting in 2022 opgeleverd en bestaat uit totaal 207 woningen.

Geplaatst door: Gorter Group bv

Het gebouw grenst aan het stadsplein in de groeistad en wordt door middel van een trap verbonden aan het groene binnenhof van het complex. Door dubbel hoge ruimte op de begane grond met veel glas –en te openen gevelwanden– biedt het complex ook ideale ruimtes voor onder meer bijzondere horecaconcepten. Alles is gericht op verlevendiging van dit centrale deel van het stadshart. De 207 woningen zijn verdeeld over een begane grond en vijf verdiepingen. Er komen sociale huurwoningen (studio en tweekamer), vrije sector huurwoningen en koopwoningen. Er zijn maar liefst 43 type woningen, variërend van 36 m2 tot 140 m2.

Lapis wordt uitgerust met een RHT-dakluik van Gorter. Dit luik zorgt voor een veilige toetreding tot het dak (voor het onderhoud aan het dak én aan de geplaatste zonnepanelen). Dat is mede te danken aan de schaartrap die wordt meegeleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.