Normec: bijdragen aan brandveilige samenleving

Het is de missie van Normec om middels hoogwaardige inspecties uit te voeren om bij te dragen aan een brandveilige samenleving.

Gepubliceerd: 15 juli 2020

Bij de aankoop van een appartement wordt de appartementseigenaar (automatisch) lid van de vereniging van eigenaren (hierna: VvE) van het gebouw waar het appartement deel van uitmaakt.

De VvE behartigt de gemeenschappelijke belangen van de eigenaren en draagt zorg voor het beheer van de gemeenschappelijke gedeelten. De gemeenschappelijke installaties (onder meer rook- en warmteafvoer en branddetectie & ontruimingsalarm) maken hier onderdeel vanuit.

Het is in ieders belang dat de installaties voldoen aan de wettelijk geldende eisen. Een ongeluk bevindt zich immers in een klein hoekje. Ingeval van brand is een goede en bovenal veilige afloop in ieders belang.
Hoogwaardige inspecties voor een brandveilige samenleving

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.