Q-railing introduceert nieuwe aluminium balustrade

Balustradespecialist Q-railing heeft een gloednieuwe aluminium balustrade ontwikkeld: Easy Alu.

Gepubliceerd: 13 december 2019

Het hoogwaardige systeem heeft moderne looks en is verkrijgbaar met verschillende afwerkingen en mogelijkheden om de balustrade op maat in te richten. Er is keuze uit 3 verschillende bestelopties, waaronder een met volledig op maat gemaakte en al voorgemonteerde modules, die u op de bouw alleen nog maar op of aan de vloer hoeft te verankeren.

Gemak van voormontage

De aluminium Easy Alu onderdelen zijn verkrijgbaar met een geborsteld geanodiseerde afwerking, in een onbewerkte variant of met een poedercoating in elke gewenste RAL-kleur. Voor de vulling zijn er 2 verschillende designs met glas. Alle onderdelen kunnen al tot kant-en-klare modules worden voorgemonteerd nog voor u op de bouw bent. Het is aan u om te bepalen of u die voormontage zelf wilt organiseren of dit door Q-railing laat doen. Wat u ook kiest, u zult slechts een minimum aan tijd op de bouw door te hoeven brengen. U neemt de modules namelijk compleet mee naar de bouw en hoeft ze daar alleen nog maar te verankeren en van handrailingen te voorzien.

Balustrade op maat

Volgens Product Manager Jeffrey Meijer is Easy Alu allesbehalve doorsnee: "We weten dat aluminium balustrades an sich niets nieuws zijn. Men is al bekend met voordelen zoals de aantrekkelijke prijsstelling en lichtgewicht onderdelen, maar we wilden meer kunnen bieden. We hebben een mooi, veilig en makkelijk te monteren systeem weten te ontwikkelen en hebben ervoor gezorgd dat het exact naar behoefte en wens kan worden besteld." Met dat laatste doelt Meijer op de 3 bestelopties van Easy Alu:


1. Kant-en-klare modules

Geef Q-railing uw projectdetails en u ontvangt op maat gemaakte kant-en-klare Easy Alu modules. Q-railing voert alle benodigde voorbewerkingen uit en neemt het voormonteren van de losse onderdelen tot complete modules voor zijn rekening. Het enige dat u nog hoeft te doen is de modules op de bouw op of aan de vloer verankeren en er handrailingen bovenop klikken.


2. Voorbewerkte losse onderdelen

U geeft Q-railing uw productdetails, waarna u de onderdelen volledig op maat voorgezaagd, voorgeboord en - indien gewenst - al gepoedercoate geleverd krijgt. U verzorgt zelf de voormontage van de losse onderdelen tot kant-en-klare modules en verankert de modules op de bouw.

3. Standaard losse onderdelen

Wilt u direct uit voorraad bestellen, dan hebt u daarvoor keuze uit Easy Alu producten in standaard maten en afwerkingen. De voorbewerking, voormontage tot modules en uiteindelijke montage op de bouw organiseert u zelf.

Snelle glasmontage

Q-railing levert Easy Alu met de innovatieve Glass Wing. Dit speciale glasrubber blijft in eerste instantie goed "open" staan. Hierdoor kunt u het glas probleemloos plaatsen, zonder veel druk te hoeven zetten. Zodra het glas in het rubber zit, sluit het rubber zich strak om het glas en zit het veilig ingeklemd.

Eenvoudige uitlijning

Aangezien vloeren zelden helemaal vlak zijn, levert Q-railing de bodemflenzen voor de topmontage-balusters met een klein instelblok. Dit maakt het uitvullen van vloeren overbodig. Plaats de blokjes simpelweg in de onderkant van de bodemflenzen. Door ze vervolgens met een zeskantsleutel aan te draaien, lijnt u de modules in zijn geheel ten opzichte van de loodlijn uit.

Kijk voor meer informatie over Easy Alu op www.q-railing.com.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.