Veilig wonen in Klaasje Zeverstraat

Op vijf fietsminuten van het stadshart van Amstelveen realiseert bouwcombinatie BPD en De Nijs vijf woongebouwen.
LEES VERDER

Twee van deze complexen -met respectievelijk vijf en tien woonlagen- bevatten appartementen voor koop, de overige drie bestaan uit huurwoningen.

Koop
De moderne appartementengebouwen worden gebouwd in een overwegend groene omgeving. Het binnenterrein wordt ingericht als centrale ontmoetingsplek met parkachtige sfeer. De 57 koopappartementen variëren in oppervlakte van 96 tot 169 m2, hebben minimaal één parkeerplaats ter beschikking in de ondergrondse parkeergarage en zijn verkrijgbaar vanaf € 450.000 v.o.n.

Huur
De 89 huurappartementen hebben een woonoppervlak vanaf 64 tot en met 129 m2. Alle appartementen hebben een witte smaakvolle keuken compleet met Siemens inbouwapparatuur. Daarnaast is er een comfortabele badkamer met een tweede toilet, welke middels de slaapkamer te bereiken is. Elk appartement heeft een heerlijke buitenruimte en een parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage.

Veilig
Naast nieuw en esthetisch zeer verantwoord, zijn de gebouwen ook optimaal veilig. Gorter Luiken uit Schagen draagt bij aan deze veiligheid. Voor een veilige toegang tot het dak -voor onder meer inspectie- is gekozen voor toepassing van het RHT-dakluik van Gorter. De luiken -er worden vijf exemplaren gemonteerd, elk gebouw krijgt er een- wordt in combinatie met een schaartrap geleverd. Deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen. Het luik zelf is thermisch gescheiden en kent een hoge isolatiewaarde. De kans op condensvorming is minimaal, de besparing op energiekosten daarentegen is aanzienlijk.


Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties
Gorter Luiken BV
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.