Westerzicht

Op de plek van een deel van de huidige golfbaan in Purmerend komt een nieuwbouwwijk. Fase 1 wordt nu uitgerold: een statig landhuis met twaalf royale appartementen. De naam? Die is gebaseerd op de naastgelegen Westerweg.

Geplaatst door: Gorter Group bv

State-of-the-art
Met Westerzicht wordt de historie van de voormalige landgoederen en prachtige landhuizen in ere gehouden. Hierbij is aansluiting gezocht op de stijl van de originele woningen in de buurt. Het gebouw bestaat uit vier etages en is bereikbaar via een prachtige houten voetgangersbrug over het water. Aan de zuidzijde komt een nieuwe autobrug, zodat je ook met de auto het gebouw goed kunt bereiken. Als bewoner parkeer je je auto onder het complex en voor bezoek is er parkeergelegenheid naast het landhuis.

Onderhoud
Het complex is onder meer uitgerust met het RHTEP-dakluik van Gorter. Dankzij dit dakluik kan de onderhoudsploeg op volledige veilige wijze het dak betreden en de gewenste onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. De bijgeleverde schaartrap doet een extra duit in het zakje: deze is speciaal ontworpen voor een veilige uitstap: zeer sterk, geheel op maat en in lijn met het Gorter dakluik om vallen te voorkomen, geen knelgevaar voor handen en tijdens het gebruik eenvoudig te vergrendelen.

Isolatiewaarde
Met het RHTEP-dakluik zet Gorter het succes van de volledig thermische gescheiden dakluiken voort. Het luik blinkt uit in zijn isolatiewaarde met Uw = 0,198 W/(m².K) voor de gehele dakluikconstructie. Het dakluik is, gezien de extreme isolatie, de ideale keuze voor bouwwerken waarbij de nadruk wordt gelegd op het minimaliseren van het energieverbruik.

Meer informatie over Gorter: www.gorterluiken.nl 

Bedrijvengids Geplaatst door
Gorter Group bv

Gorter Group bv

Zuiderweg 12, 1741NA  Schagen

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Gorter Group bv
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.