Alle ruimte voor een moestuin op je balkon met de HANGTUIN

Er is een trend overgewaaid uit Amerika: Stadstuinieren. Leuk, maar niet iedereen heeft een grote tuin waarin je zelf planten en kruiden kunt verbouwen.

Gepubliceerd: 30 juli 2018

En als je in een appartement met balkon of dakterras woont, is het helemaal lastig om een eigen moestuin te maken. Het is vaak al passen en meten om er meer dan twee stoelen neer te kunnen zetten. Laat staan dat je er ook allemaal potten en planten op kwijt moet. Arjen Spijkerman en Daan Meijners bedachten een superhandige oplossing voor dit probleem: De HANGTUIN. Een praktisch en mooi product dat ervoor zorgt dat iedereen met een balkon nu ook de troste eigenaar kan zijn van een eigen stadstuin. Want zeg nou zelf, een zelfgekweekt tomaatje smaakt toch veel lekkerder?

Voor wie is de HANGTUIN? 

Hou je van vers en gezond eten? En wil je ook bijdragen aan een groenere omgeving in jouw stad of dorp? Dan is de HANGTUIN een aanwinst voor je appartement.

Hoe en waar kan ik de HANGTUIN ophangen?

De HANGTUIN hang je op door middel van twee haken en is geschikt voor de reling van elk balkon of dakterras. Door middel van twee haken kan je hem vrijwel overal ophangen, zoals aan de balkonreling, aan de schutting of gewoon binnenshuis. En hij staat ook heel mooi onder je BALKONBAR.

Waar koop ik de HANGTUIN?

Na het lezen van dit artikel moet je het met ons eens zijn… jouw balkon of tuin is pas écht compleet met een HANGTUIN. En voor slechts € 67,90 heb je er al één in huis. Dus verwen jezelf en koop hem nu!

De BEDENKERS!

Arjen Spijkerman en Daan Meijners zijn de mannen achter de HANGTUIN. Allebei hebben ze een passie voor het stadsleven, maar zijn ook graag buiten. Sinds 2015 produceren Arjen en Daan de HANGTUIN vanuit Amsterdam en werken samen met Sociale Werkplaatsen.

Op zoek naar tuintafels

Oke, de Hangtuin hangt en je groenten en kruiden zijn klaar om geoogst te worden. Nu nog een plek om het allemaal lekker op te eten. Juist, een tuintafel voor op je balkon is dan natuurlijk een wel must. 


VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.