..........
shadow_fix

Genieten in de tuin

Zodra de zomertijd aanbreekt en alle ramen en deuren weer wagenwijd open kunnen staan, begint het toch weer te kriebelen en willen veel mensen lekker aan de slag in de tuin of het interieur weer anders inrichten.

Het karwei in de tuin of de klus die binnenshuis al een hele tijd is blijven liggen kunnen we weer zingend oppakken. Op het terras of tuin heerlijk genieten van het lekkere weer, of heerlijk ontspannen op je favoriete lounge bank? Dat kan met kussens op maat: de kussens kunnen exact naar je eigen wens worden gemaakt zoals jij dat wilt. Je zult verbaasd zijn wat nieuwe kussens kunnen doen met de sfeer en uitzicht in je kamer of tuin.

Kussens op maat

Wellicht heb je erover nagedacht om een luifel aan je huis te maken? Of misschien wil je wel een tuinhuisje opzetten dat je kunt gebruiken als extra terras? In veel bouwmarkten zijn er zoveel leuke reclames te zien voor bouwmaterialen. De meeste ingevingen kan je opdoen in bladen en tijdschriften en uiteraard kun je op het internet heel wat eigentijdse en leuke ideetjes opdoen, vaak erg makkelijk uit te voeren. De tuinstoelen of banken voor je tuin zijn buitengewoon begeerd en je maakt ze gemakkelijk zelf, liefst op maat, door kussens op maat te laten maken. Volledig netjes op het formaat van je tuinmeubelen met kussens op maat die special zijn ontworpen voor de buitenlucht. Uiteraard is dit ook te realiseren voor je gewone bankstel of loungestoel.

Tegenwoordig maakt een tuin steeds meer deel uit van je binnenwerk en is het fijn dat je door het toepassen van kussens op maat en in je eigen stijl je eigen smaak en voorkeur kan blijven volgen. Je kiest tevens ook je eigen kleur en ontwerp. Dan is het toch heerlijk om in je eigen stukje walhalla heerlijk te kunnen ontspannen, en daarvoor hoef je geen verre reis te boeken. Je rondt het volledig af door een hippe barbeque neer te zetten. Lekker barbequen met je vrienden en familie tot in de late uurtjes in je eigen stukje tuin en genietend van de lange zomerse dagen.

Stof en type kussens

De tuinkussens kunnen op maat worden gemaakt voor verschillende gelegenheden. Buiten kussens beschikken over een speciale stof dat water en schimmelafstotend is. Tevens zijn kussens overal te gebruiken, je kunt ze in je tuin gebruiken, maar ook in je auto, caravan en natuurlijk voor je (lounge)meubels zowel binnen als buitenshuis. Je kunt ook uit verschillende soorten kussens kiezen, zoals een strakke of plof kussen. Kortom, met je eigen smaak en keuze ben je bij ons aan het juiste adres!

 • Ideeën voor een tuinverbouwing

  tuinonderhoud

  Net als het interieur van je woning is ook de inrichting een weerspiegeling van jezelf.

 • Groen verdient Groenkeur

  tuinonderhoud

  Terreininrichting en groenonderhoud hebben effect op de uitstraling van een appartementencomplex. Groenkeur biedt Verenigingen van Eigenaren en beheerders van deze verenigingen de mogelijkheid de kwaliteit van het groen te meten.

 • Daktuin: een tuin met uitzicht

  tuin

  'The sky is the limit', dat geldt zeker voor daktuinen. Het grote oppervlak van een dak biedt leent zich prima voor de aanleg van een fijne tuin.

 • Groenonderhoud

  tuin

  Wellicht hebt u als Vereniging van Eigenaren een stuk eigen grond met een gemeenschappelijke tuin, een binnentuin of een daktuin. Het onderhouden van het gezamenlijke groen is vaak een behoorlijke inspanning voor de bewoners.

 • Felix Clercx introduceert Buitenparket

  tuin

  B.V. Handelsonderneming van Felix Clercx introduceert in haar tuinprogramma 2009 een nieuw hardhouten terrassysteem: Buitenparket.

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

uw vakman

Vraag bij onderstaande bedrijven informatie aan

Verstuurd!
top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam