Uw appartement klaarmaken voor de zomer doet u zo!

Het duurt nog even voor het weer zomer is, maar de lente begint er al aan te komen. En dat betekent: mooi weer, langer licht, lekker van de zon genieten en een goed humeur!

Gepubliceerd: 05 maart 2022

Krijgt u daardoor ook zoveel zin van om uw appartement een andere look te geven? Een nieuw seizoen zorgt er vaak voor dat u zin hebt in verandering in uw eigen woning. In deze blog leest u dan enkele tips over hoe u uw appartement klaar kunt maken voor de zomer. Laat het mooie weer maar komen!

Accessoires

De eerste tip is om nieuwe accessoires in uw appartement aan te schaffen. Het voordeel van deze tip is, is dat het een dure optie is om uw woning een andere look te geven. Bij accessoires hoeft u namelijk niet te denken aan dure meubels of een nieuwe keuken, maar juist aan de wat kleinere elementen in uw woning. Voorbeelden zijn nieuwe kussens op je bank, of een nieuw bijzettafeltje voor bij uw zithoek. Ook kunt u denken aan een vloerkleed, nieuwe fotolijstjes of een lamp met een bijzondere vorm. Speel met de kleuren en u zult merken dat uw appartement door nieuwe accessoires er heel anders uit kan zien!

Kleur

Een andere tip heeft te maken met de kleur in uw woning. Een kleine verandering van de kleuren in een ruimte, kan namelijk een groot effect hebben op de sfeer die je er in een kamer hangt. Schilder bijvoorbeeld een wand van een woonkamer in een nieuwe kleur en het zal lijken alsof u in een totaal ander appartement bent beland!! Om helemaal in de lente-sfeer te komen, kunt u kiezen voor een lekkere vrolijke kleur, zoals geel of lichtgroen. Het kan bovendien ook leuk staan om een wand van een behangetje te voorzien. Het voordeel van behang is dat er ontzettend veel printjes zijn om uit te kiezen. Als je gezelligheid wil uitstralen, kunt u bijvoorbeeld gaan voor een druk printje. Maar als u liever hebt dat u woning kalmte uitstraalt, ga dan voor een rustiger behang, bijvoorbeeld met alleen een streepjespatroon. Naast de kleur van de wand, bepaalt de kleur van de vloer ook wat voor uitstraling je in huis hebt. Denk dus eens na over de mogelijkheden van uw vloer, zoals de kleur van uw vloerbedekking of visgraat vloer pvc.

Groen

Een woning wordt helemaal lente-proof met lekker veel groen erin! Daarom is het de hoogste tijd om planten aan te schaffen voor in uw appartement. Varieer met grote en kleine planten en uw ruimte ziet er een stuk gezelliger uit! Ook kunt u kiezen voor kunstplanten, deze zijn tegenwoordig namelijk eigenlijk niet meer van echte planten te onderscheiden. Het voordeel ervan is dat u ze geen water of andere verzorging hoeft te geven. Wist u trouwens dat het ook heel gezond is om planten in je huis te hebben? De lucht wordt er schoner door, en ze zorgen daarnaast voor een ontspannend effect. Waar wacht u dus nog op?

Lichtadvies Lichtadvies aanvragen

Benieuwd hoeveel u in uw gebouw kunt besparen op verlichting?

1
Introductie
2
Vragen
3
Gegevens

Wat houdt het in?

Verlichting in de gemeenschappelijke ruimten kan een enorme kostenpost zijn, vaak ook omdat deze 24 uur branden. Ledverlichting is de oplossing! De meest zuinige ledlampen verbruiken 85% minder energie dan een gloeilamp met vergelijkbare lichtopbrengst.

Als Appartement & Eigenaar vinden wij het belangrijk dat VvE's op elk onderwerp op de hoogte zijn van alle mogelijkheden en de eventuele voor en nadelen (en tevens een eerlijke prijsvergelijking kunnen maken). Vandaar dat wij met een aantal gerenommeerde partijen gratis een lichtadvies voor uw gebouw geven.

Waar bestaat het lichtadvies uit?

Analyse van de huidige situatie
Analyse van de wensen (en haalbaarheid hiervan) van de VvE
Analyse van de mogelijkheden
Prijsvergelijking van de verschillende mogelijkheden

Gegevens

Lichtadvies
Bedankt, wij hebben uw aanvraag succesvol ontvangen en nemen contact met u op.
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.