Metaglas introduceert slanke glazen vouwwanden

Nieuw in het TOTAL GLAS programma van Metaglas zijn volglazen vouwwanden. Deze slanke mobiele glaswanden zijn eenvoudig volledig te openen en te sluiten. Ideaal voor een transparante en flexibele afscheiding van ruimtes, zoals loggia’s, kantoren en zal

Gepubliceerd: 09 april 2009

TOTAL GLAS vouwwanden zijn transparant, functioneel, budget vriendelijk en duurzaam. Zoals alle producten uit de TOTAL GLAS serie van Metaglas zijn TOTAL GLAS vouwwanden slank gedetailleerd, zonder verticale profielen. Hierdoor blijft het ontwerp volledig transparant en ruimtelijk en zorgen TOTAL GLAS vouwwanden voor een onopvallende en esthetische verdeling van de ruimte.

Eenvoudige bediening

Alle TOTAL GLAS vouwwanden zijn voorzien van slanke aluminium onderdelen. De bovenrail zorgt voor een soepele geleiding, zodat de vouwwanden voor iedereen eenvoudig en geruisloos te openen zijn. Deze rail kan ook in alle soorten plafonds worden ingebouwd. TOTAL GLAS vouwwanden zijn er in verschillende uitvoeringen, waarbij de panelen in diverse standen geparkeerd kunnen worden. Hierdoor is er voor iedere situatie een passende TOTAL GLAS vouwwand.

Meer informatie: www.metaglas.nl

Publicatiedatum: 8 april 2009.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.