Triflex Creative Design in de praktijk

Villa Ansaldi in Sirmione - Triflex Creative Design

Gepubliceerd: 17 juni 2013

Onder de naam Creative Design biedt Triflex afdichtingsproducten voor terrassen, balkons en entreegebieden. Deze oppervlakken zijn vaak een verlengstuk van de leefomgeving. Sfeer en kleur spelen daarom een grote rol bij de afwerking.

Triflex Creative Design producten combineren een waterdichte, duurzame bescherming en een unieke uitstraling. Met Creative Design creëert u elk gewenst effect. Van klassieke tegelpatronen tot een eigen logo of tekst in de vloer. Triflex Creative Design is bestand tegen alle weersinvloeden. Daardoor krijgen gebarsten of verhoogde tegels, uitgeslagen hout, mos- of schimmelaanslag en kapotte voegen geen kans. Dit maakt Triflex Creative Design de ideale oplossing voor ruimtes waar sfeervolle afwerking en optimale bescherming even belangrijk zijn.

Praktijkvoorbeeld: Villa Ansaldi, Sirmione
Het terras van deze prachtige villa aan het Gardameer in Italië had te kampen met schade door vocht. De eigenaar startte een renovatie die de problemen voor langere tijd moesten oplossen, zonder afbreuk te doen aan de authentieke uitstraling van de villa. De exclusieve tegels, die geheel in lijn waren met de architectuur van de villa, zijn met behulp van Triflex Creative Design herontworpen.

De ondergrond werd voorzien van een speciale kunststof waar een folie op werd geplakt die exact het ontwerp had van de oorspronkelijke tegels. Met de folie konden kleur en patroon in de onderlaag worden aangebracht. Na het verwijderen van de folie verscheen een vloer die volledig weersbestendig is en zijn authentieke uitstraling heeft weten te behouden. Water en vorst hebben hun grip op dit terras verloren.

Publicatiedatum: 18 juni 2013

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.