VMG krijgt certificaat voor brandwerende Franse balkons

Door een unieke samenwerking tussen Saint-Gobain Vetrotech en VMG Versteeg Metaal Groep is onlangs bij Efectis Nederland een belangrijke test uitgevoerd.

Gepubliceerd: 22 februari 2012

Een brandtest waarbij de brandwerende beglazing SGG Vetroflam Stadip EW30 werd toegepast in een stalen Frans Balkon van VMG.

Deze uitvoering van een Frans Balkon is nog niet eerder getest. Er bestaat een toenemende vraag uit de markt naar brandvertragende Franse Balkons en VMG is trots hier als eerste voor gecertificeerd te zijn!

De test behaalde maar liefst de classificatie EW67 (een brandvertraging van 67minuten!) met een glasmaat van 2.084 x 1.170mm. Terwijl de test was opgezet om vast te stellen of deze zou voldoen aan EW30. Met deze unieke certificering is VMG zeer content. Dit maakt VMG onderscheidend van haar concurrenten.

VMG Versteeg Metaal Groep is in Nederland marktleider op het gebied van stalen en aluminium balkon- en galerijhekken, traphekken, muurleuningen, privacyschermen en aanverwante producten. Voor nieuwbouw- en renovatieprojecten produceert VMG met behulp van de modernste (laser)technieken al haar producten, klantspecifiek en op maat.

Zo heeft VMG altijd een passende balustrade voor elk gebouw: UW idee ONS hek!

Publicatiedatum: 21 februari 2012

Meer informatie: www.versteegmetaal.nl.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.