..........
shadow_fix

IsoBouw introduceert een compleet nieuw plat dak assortiment

Met maar liefst 26 productvarianten introduceert IsoBouw een vernieuwd TOP-assortiment in plat dak isolatiesystemen. De 26 varianten worden onderverdeeld in 4 productgroepen: SuperTop, PolyTop, LiteTop en ThermoTop.

Elke productgroep onderscheidt zich door een bijbehorende druksterkte (200, 100, 80 en 60 kPa) en isolatiewaarde (lambda 0,033, 0,036, 0,037 en 0,031) en omvat vlakke platen en afschotplaten. Met dit meest omvangrijke verkrijgbaar assortiment biedt IsoBouw een isolatie-oplossing voor alle gangbare daksystemen.

Alle productvarianten zijn afgestemd op specifieke eisen ten aanzien van de gewenste kwaliteit, druksterkte, afdichtings- en bevestigingsmethode. Er zijn o.a. systemen voor 1-laags bitumineuze volvlaks gebrande afdichtingssystemen, voor PVC daken en voor oplosmiddelvrij gelijmde systemen met bijvoorbeeld EPDM. 

Opvallende nieuwkomer is de multi-funtioneel toepasbare ThermoTop met een isolatiewaarde die 20% beter is dan tot nu toe gebruikelijk. Kortom: Met het TOP-assortiment kunnen dakdekkers en voorschrijvers altijd een passend kwaliteitsproduct kiezen met een daarbij corresponderende prijs.

SuperTop - Voor een super goed presterend plat dak

Zoals de naam al impliceert is SuperTop de isolatieplaat met, algemeen gezien, de beste prestaties. Het heeft een uitstekende isolatiewaarde (lambda 0,033) en een zeer hoge drukvastheid (200 kPa). SuperTop is daarom ideaal voor daken met een zwaardere gebruiksfunctie, zoals bijvoorbeeld terrasdaken en galerijen. SuperTop bestaat uit diverse systemen voor verschillende toepassingen, elk met specifieke voordelen:

PolyTop - Voor een vertrouwde en betrouwbare hoge kwaliteit

Voor een normaal toegankelijk dak dat geschikt is voor onderhoud aan het gebouw, installaties en eventueel zwaardere gebruiksfuncties in de toekomst kan PolyTop (lambda 0,036) worden toegepast. PolyTop in een druksterkte van 100 kPa is al jaren de meest succesvolle isolatieplaat in het assortiment van IsoBouw. Niet verwonderlijk, want dankzij deze druksterkte wordt elk risico vermeden. Toepassing van PolyTop levert dan ook de beste garantie op een probleemloos plat dak, voor nu en in de toekomst.

LiteTop - Voor een voordelig plat dak

LiteTop is een lichtere uitvoering van PolyTop. De isolatieplaat heeft een lagere druksterkte (80 kPa) waardoor deze beperkter beloopbaar is dan PolyTop. Voor daken waarvoor deze producteigenschap minder van belang is, levert LiteTop een financieel voordeel op. LiteTop heeft een bij het kwaliteitsniveau passende prijs.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

0 reacties

Laat hier uw reactie of review achter:


Aanbevolen

top
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam