iSoEasy Pro: totaaloplossing voor na-isoleren van zolders voor de professional

Eind december introduceerde EcoTherm iSoEasy voor de doe-het-zelf markt, en nu is er een variant leverbaar voor de professional: iSoEasy® Pro. iSoEasy Pro is de oplossing voor het na-isoleren van zolders voor de professionele markt.

Gepubliceerd: 26 maart 2009

Met iSoEasy® Pro kan in een handomdraai een zolder worden veranderd van opslagruimte in een lichte comfortabele leefruimte. Anders dan traditionele systemen wordt iSoEasy® Pro geleverd als totaalpakket. Dus inclusief profielen, schroeven en andere toebehoren. U hoeft dus geen extra materialen aan te schaffen, alles wat u nodig hebt wordt in een totaalconcept geleverd.

Hoogwaardige isolatieplaat

De hoogwaardige iSoEasy® Pro isolatieplaat is voorzien van een alu meerlagen folie met een stootvaste witte zichtzijde, bestemd voor het thermisch isoleren aan de binnenzijde van een ongeïsoleerd hellend dak. De isolatieplaat is brandvertragend gemodificeerd en voldoet derhalve aan de eisen die hieraan gesteld worden in het Bouwbesluit.

Naast de standaard afmeting 1200 x 600 x 60 mm is iSoEasy® Pro ook leverbaar als XL variant in de diktes 60 mm en 100 mm, voor een Rc van respectievelijk 2,5 en 3,75.

Wilt u meer weten over iSoEasy® Pro? Kijk op www.isoeasy.nl.

It's So Easy: isoleren in een handomdraai

De naam zegt het al: het is zo eenvoudig, isoleren met iSoEasy® Pro. In slechts vijf stappen bevestigt u zowel de isolatie als de afwerking. Zo eenvoudig was isoleren nog nooit! In een handomdraai verandert u een zolder van een opslagruimte in een lichte en comfortabele leefruimte. U hoeft niet meer te stuken of te schilderen. Dit bespaart u niet alleen tijd, maar is ook nog eens vrij van vezels en jeukt dus niet! En de bespaarde tijd kunt u weer investeren in andere projecten!

Een investering die zich snel terugverdient

Het isoleren van een zolder is een investering in de toekomst. Met de toenemende energieprijzen wordt de investering in een relatief korte tijd terugverdiend. Het isoleren aan de binnenzijde van een onverwarmde zolder bespaart de bewoners gemiddeld zo'n 206,- euro per jaar en bij een verwarmde zolder maar liefst 478,- euro op de gasrekening*, met de jaarlijks toenemende energieprijzen verdient deze investering zich in een relatief korte tijd terug.
*www.milieucentraal.nl

Het hoogste rendement per m²

Als u een zolder isoleert met iSoEasy®, Pro voldoet de isolatiewaarde direct aan het huidige bouwbesluit, dat het uitgangspunt is voor nieuwbouwwoningen (Rc= 2,5 (m².K)/W). iSoEasy® Pro XL met een dikte van 100 mm behaalt zelfs een Rc van 3,75 (m².K/W)!
Het isoleren met iSoEasy® Pro levert een hogere isolatiewaarde op dan isoleren met traditionele isolatiematerialen van dezelfde dikte. Met minimaal ruimteverlies tussen de balken waardeert u een zolder dan ook op tot een ruimte die aan de huidige isolatie eisen voldoet.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Kennisbank Gerelateerd
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.