Vercoma: deurcommunicatie 2013

Het belangrijkste deurcommunicatienieuws van 2013 is nu al bekend.

Gepubliceerd: 04 december 2012

Het betreft de introductie komend voorjaar van de iPlus full IP deurvideo monitor M700. De 'terminal' is voorzien van een 7" capacatief touchscreen en is straks tevens geschikt voor het aansturen van basis domotica-applicaties. Revolutionair is het 'one of its kind' ontwerp waar ze zelfs in Cupertino niet over uitgesproken raken en met een knipoog naar de huidige smartphones en tablets.

Maar minstens zo revolutionair is het haarscherpe streaming beeld van 30 fps, verreweg de beste binnen de IP deurvideo markt. Live kunt u de M700 aanschouwen op onze stand 02.B090 tijdens de Internationale Bouwbeurs 2013 die van 4 t/m 9 februari in het jaarbeurscomplex te Utrecht wordt gehouden.

Komend jaar worden overigens nog een aantal producten aan de serie iPlus toegevoegd waaronder de M500; een handsfree monitor met 5” scherm, de T-502/IP; een IP telefoontoestel, de A500; een handsfree audio unit en een heel gamma aan buitendeurpanelen in code/scroll uitvoering en met beldrukkers. Hou onze site vercoma.nl en onze social media kanalen Facebook en Twitter in de gaten voor het laatste iPlus nieuws.

Meer informatie: www.vercoma.nl

Publicatiedatum: 5 december 2012

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.