Gerelateerde suggesties:

Winnaars Benelux Aluminium Award voor Duurzaam Renoveren

28 januari 2014
De winnaars van de Benelux Aluminium Award voor Duurzaam Renoveren zijn bekend.
LEES VERDER

Gerenoveerd voormalig GAK-kantoor - De Studio Amsterdam, Kenniscentrum Roeselare (B) en Dreamhouse, Rotterdam bekroond met Benelux Aluminium Award.

Op de beurs GEVEL 2014 ontvingen vertegenwoordigers van 3 renovatie projecten de Benelux Aluminium Award voor Duurzaam Renoveren 2013. De winnaars kregen de trofee met bijbehorend certificaat uit handen van Fred Schoorl, directeur van de Bond van Nederlandse Architecten BNA (foto onder).

Fred Schoorl.

'Er is veel degelijk werk afgeleverd door de architecten die een renovatieproject hebben ingezonden. Gezien de documentatie die we moeten bekijken was de jurering dan ook een flinke klus. Maar de winnaars mogen er zijn!' zegt Jury voorzitter Prof. Jan Brouwer.

'Zo is het voormalig GAK kantoor in Amsterdam, gerenoveerd in nauw overleg tussen architect en gevelbouwer, een schoolvoorbeeld hoe je een totaal versleten kantoor kunt omvormen tot De Studio, een sieraad om in te wonen. En dat geldt in soortgelijke termen ook voor de andere winnaars', aldus Jan Brouwer.

De prijsuitreiking vond plaats tijdens een druk bezochte awardceremonie op de beurs GEVEL 2014 in Ahoy te Rotterdam. Uitgereikt werden drie awards in respectievelijk Woningbouw en Utiliteitsbouw en een viertal extra prijzen.

Meer informatie: www.aluminium-award.eu/2013/

Publicatiedatum: 28 januari 2014.

Guido van Loon - Appartement & Eigenaar

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

DMJOP
Benieuwd wat de duurzame verbeteringen voor uw gebouw zijn en wat de kosten hiervoor zijn?