Gerelateerde suggesties:

Building Holland 2016

18 oktober 2015
Duurzaam Gebouwd organiseert jaarlijks Building Holland,hét integrale event voor de bouw- en vastgoedsector. Dit jaar zorgt Appartement & Eigenaar met een eigen paviljoen op deze beurs ervoor dat ook de VvE markt bediend zal worden.
LEES VERDER

Tijdens Building Holland 2016 zal voor het eerst de complete vastgoedbranche aanwezig zijn. Door de samenwerking met Appartement & Eigenaar zal de VvE-markt volledig worden bediend op een speciaal VvE Paviljoen.Deze samenwerking zal dan ook een nieuwe dimensie aan de beurs geven. Het VvE paviljoen zal zorgen voor een complete samenwerking tussen standhouders en zal door zijn standindeling en voorzieningen zorgen voor een absoluut VIP gevoel bij uw relaties.

De partners van Building Holland zijn innovatieve koplopers die dit integrale samenwerken hoog op hun agenda hebben staan en duurzaam bouwen als onomkeerbare ontwikkeling beschouwen. De volgende editie staat gepland van 22 tot en met 24 maart 2016 in RAI Amsterdam. Bouwt u tijdens Building Holland met ons mee aan een toekomstbestendige sector?

A&E VvE Paviljoen

Het paviljoen biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk en doelgericht uw concept te presenteren aan uw (potentiële) opdrachtgevers. Op het paviljoen krijgt u een eigen TableTop waar u zich kunt presenteren. Heeft u meer ruimte nodig, dan kunt u, tegen een kleine meerprijs, een plek reserveren in onze naastgelegen Concept Area. De inrichting van uw TableTop standplaats evenals koffie, thee, water en een lunch wordt voor u verzorgd.

Klik hier om meer te lezen over de samenwerking en de Building Holland beurs.

Uw vraag niet beantwoord?
Wij helpen u graag verder!

Reacties

Liftscan
Past uw huidige onderhoudscontract nog bij uw VvE en/of wilt u een prijsvergelijking voor het groot onderhoud?