Building Holland

Building Holland is hét 3-daagse integrale event voor de bouw- en vastgoedsector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam.

Gepubliceerd: 22 oktober 2015

Tienduizend bezoekers en 150 standhouders komen samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten. Vanaf de komende editie is Appartement & Eigenaar ook partner.

Beursorganisator Duurzaam Gebouwd weet met haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. In geen vergelijkbare branche kan een bedrag van zeven miljard euro per jaar aan faalkosten gereduceerd worden. Tegelijkertijd is dit een sector die écht een slag kan slaan als het gaat om CO2-reductie. De voorwaarden om aan deze eisen te kunnen voldoen zijn kennisdelen, netwerken, van elkaar leren en in de gehele bouwketen beter samenwerken. Dit is wat Duurzaam Gebouwd faciliteert met de beurs Building Holland met als resultaat een inspirerende beurs, een inhoudelijk programma met topsprekers en een toonaangevend netwerk van participanten.

Building Holland 2016

De afgelopen twee jaar is het event Building Holland door Duurzaam Gebouwd en RAI Amsterdam getransformeerd tot hét integrale kennis- en netwerkevent voor de bouw- en vastgoedsector. Sinds juni 2015 heeft Duurzaam Gebouwd de organisatie van Building Holland volledig op zich genomen en treedt RAI Amsterdam op als faciliterend partner.

Tijdens de vorige editie stonden de aspecten ‘horen’ en ‘ontmoeten’ centraal, in 2016 wordt daaraan met de Building Holland Xperience Tour ‘zien en beleven’ van innovaties en concepten toegevoegd. Deze tour bestaat uit een Innovatie Boulevard, gevormd door sokkels aansluitend bij de stands en zes Concept Area’s met diverse thema’s die verdeeld door de hallen staan gepositioneerd. Tijdens de vernieuwde Building Holland Xperience komen vraag en aanbod letterlijk onder één dak samen met innovaties, technologie, kennis, ontmoetingen en toekomstbestendige oplossingen. In 2016 groeit Building Holland naar 150 partners en vindt het event plaats in hal 9 en hal 10 van RAI Amsterdam.

Voor wie is dit interessant?

Building Holland brengt alle schakels in de keten samen voor kennisdeling, conceptontwikkeling en samenwerking: architecten, adviseurs, woningcorporaties, ontwikkelaars, overheid, beleggers, installateurs, ingenieurs, aannemers en toeleveranciers.

Onderscheidende opzet

- Kwalitatieve bezoekers: 60% van de bezoekers is directie of beslisser.
- Er worden concrete business opportunities gegenereerd: dit was in 2015 bij meer dan 70% van de partners het geval.
- All inclusive deelname pakketten: inclusief standbouw, catering, toegangskaarten voor bezoekers en een uitgebreid 24/7 mediapakket.
- Het exclusieve Green Tie Gala waar alle prominenten uit de branche elkaar ontmoeten.
- De enige integrale beurs voor de bouw en vastgoed.
- Unieke mogelijkheid voor een meet & greet met een topexpert tijdens een van de expertlunches.
- Concept Area’s waar partners gezamenlijk innovaties tonen aan de markt.
- Brede ondersteuning vanuit brancheverenigingen, kennisinstituten, certificeringsinstituten, groothandels, overheden en mediapartners.
- Unieke Xperience Tour langs de Innovatie Boulevard, gevormd door sokkels bij de stands waar innovaties en concepten tastbaar worden.
- Kwalitatief hoogstaande standhouders die de bezoeker graag informeren en inspireren over de nieuwste trends, toepassingsmogelijkheden, innovaties, inspirerende projecten en producten
- Exclusieve gelegenheid voor partners om een inhoudelijke bijdrage te leveren aan het plenaire programma.
- Een zeer uitgebreid en actueel kennisprogramma in combinatie met netwerkstands en -pleinen.

 Compilatie van vorig jaar

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.