Noodverlichtingsplan

Famostar biedt naast noodverlichtingsarmaturen een breed pakket aan diensten om u optimaal te ondersteunen.

Geplaatst door: Famostar Noodverlichting

Opstellen van noodverlichtingsplannen

In de afgelopen decennia hebben wij veel kennis opgedaan over noodverlichting. Of het nu gaat om toepassingsgebieden, technieken, productkennis of regelgeving: wij kunnen u altijd verder helpen. Onze binnen- en buitendienstmedewerkers, die allen gediplomeerd noodverlichtingsdeskundige zijn, helpen u graag. Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.

Famostar biedt de mogelijkheid een noodverlichtingsplan op te stellen op papier of digitaal in CAD. Wij leveren u een duidelijk onderbouwd advies voor de toe te passen armaturen en een heldere offerte op basis van onze bruto prijzen.

De wet- en regelgeving, de toepassing, de gebruikers en de complexiteit van een gebouw worden in ogenschouw genomen bij het vinden van de beste oplossing. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de wensen van u of van uw eventuele klant. Mochten er gegevens over het gebruik van het gebouw ontbreken, dan zullen we in overleg met onze opdrachtgever een zo goed mogelijke inschatting maken.

Onze aanpak zorgt voor optimale veiligheid en een invulling van de zorgplicht zoals de wetgever verlangt.

Wilt u een noodverlichtingsplan laten opstellen? Neem dan contact met ons op.

 

Bedrijvengids Geplaatst door
Famostar Noodverlichting

Famostar Noodverlichting

Postbus 43, 6880 AA  VELP

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Famostar Noodverlichting
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.