Gerelateerde suggesties:

Noodverlichtingsplan

Famostar biedt naast noodverlichtingsarmaturen een breed pakket aan diensten om u optimaal te ondersteunen.
LEES VERDER

Opstellen van noodverlichtingsplannen

In de afgelopen decennia hebben wij veel kennis opgedaan over noodverlichting. Of het nu gaat om toepassingsgebieden, technieken, productkennis of regelgeving: wij kunnen u altijd verder helpen. Onze binnen- en buitendienstmedewerkers, die allen gediplomeerd noodverlichtingsdeskundige zijn, helpen u graag. Onze helpdesk is elke werkdag bereikbaar van 08:00 tot 17:00 uur.

Famostar biedt de mogelijkheid een noodverlichtingsplan op te stellen op papier of digitaal in CAD. Wij leveren u een duidelijk onderbouwd advies voor de toe te passen armaturen en een heldere offerte op basis van onze bruto prijzen.

De wet- en regelgeving, de toepassing, de gebruikers en de complexiteit van een gebouw worden in ogenschouw genomen bij het vinden van de beste oplossing. Hierbij wordt uiteraard rekening gehouden met de wensen van u of van uw eventuele klant. Mochten er gegevens over het gebruik van het gebouw ontbreken, dan zullen we in overleg met onze opdrachtgever een zo goed mogelijke inschatting maken.

Onze aanpak zorgt voor optimale veiligheid en een invulling van de zorgplicht zoals de wetgever verlangt.

Wilt u een noodverlichtingsplan laten opstellen? Neem dan contact met ons op.

 

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Famostar Noodverlichting
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen