Bespaar op noodverlichting!

Famostar geeft maar liefst 10 jaar garantie op de noodverlichtingsarmatuur en 8 jaar garantie op de accu. Dit is dubbel zo lang als de standaard in de markt! Doordat de installatie langer mee gaat, kunt u flink besparen. Lees hier hoe!

Geplaatst door: Famostar Noodverlichting

Bespaar op noodverlichting!

Eerder gaven wij bij Famostar al 10 jaar garantie op de noodverlichtingsarmatuur, daar komt nu 8 jaar op bijbehorende accu’s bij. Dat is dubbel zo lang als de standaard in de markt, die vier jaar bedraagt. Dat betekent dat als er nu een nieuw armatuur wordt geplaatst, hoeft de accu pas in 2027 vervangen te worden. De armatuur kan zelfs blijven hangen tot 2029, indien correct onderhouden.

Deze langere levensduur houdt onder andere in dat u onder de streep minder kosten maakt. Maar dit is niet het enige voordeel dat deze dubbele garantietermijn biedt.

Gegarandeerd langere levensduur
Door middel van het toepassen de nieuwste accutechnologie gaat de noodverlichting simpelweg langer mee. Hierdoor hoeft u zich niet langer zorgen te maken over de werking en het regelmatig onderhouden en vervangen van noodverlichting in het pand. U bent maar liefst 8 jaar lang gegarandeerd van een effectieve en veilige werking van de volledige noodverlichtingsinstallatie. Dus waarom vier jaar accugarantie als u dubbel zo lang kunt krijgen?

Kies voor veiligheid en duurzaamheid
Bij Famostar staat veiligheid voorop. Wij streven er naar u de beste oplossing voor uw situatie te bieden en zo samen te zorgen voor een veilige ontruiming in geval van nood. Door noodverlichting toe te passen, kiest u voor veiligheid.

Daarnaast maakt u, met uw keuze voor Famostar, ook de keuze voor een duurzame installatie.Door die eerder genoemde verlengde levensduur wordt de hoeveelheid afval die installatie oplevert geminimaliseerd. Door de toegepaste accutechnologie is het daarnaast makkelijker de gebruikte accu te recyclen. Dat maakt onze noodverlichting een stuk milieuvriendelijker.

Bespaar op installatie- en onderhoudskosten
Door de langere levensduur van de accu worden ook de onderhoudskosten teruggedrongen. Tijdens de gehele levensduur van de noodverlichtingsinstallatie hoeft er namelijk maar één accuwissel plaats te vinden! Hierdoor bespaart u onder de streep aanzienlijk meer op onderhoudskosten.

Kortom: met de nieuwe 8 jaar accugarantie van Famostar geniet u van langere levensduur van noodverlichting en bespaart u op kosten. Heeft u nog vragen over noodverlichting? Neem dan contact met ons op.

Bedrijvengids Geplaatst door
Famostar Noodverlichting

Famostar Noodverlichting

Postbus 43, 6880 AA  VELP

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Famostar Noodverlichting
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.