Beheer van noodverlichting op afstand

Het slimme beheersysteem SmartScan maakt monitoring van noodverlichting op afstand mogelijk. Het is in het bijzonder geschikt voor noodverlichting beheer van meerdere gebouwen. De resultaten kunnen vanaf elk device ingezien worden.

Geplaatst door: Famostar Noodverlichting

Veiligheid in uw gebouw

Een belangrijk onderdeel van veiligheid in een gebouw is het veilig te kunnen verlaten in het geval van een calamiteit. Als de spanning uitvalt is noodverlichting onmisbaar.  U moet er op kunnen vertrouwen dat de noodverlichting werkt. Op afstand een notificatie ontvangen in het geval van een defect aan een armatuur? Het kan met het nieuwe intelligente beheersysteem ‘SmartScan’.

Draadloos beheer van noodverlichting

Een draadloos beheersysteem is uitermate geschikt voor renovatieprojecten, zoals in een appartementengebouw. Het levert verschillende voordelen op; om te beginnen is er geen extra bekabeling of montagearbeid nodig, waardoor er kosten bespaard worden. Daarnaast worden alle verzamelde gegevens in de cloud bewaard. Hierdoor kunt u altijd en op elke plek aantonen dat uw noodverlichting adequaat onderhouden wordt.

Beheer van noodverlichting op afstand

Met SmartScan weet u precies wanneer er een defect is aan één van uw armaturen. U krijgt een notificatiemail en vanaf elke locatie kunt u bekijken waar en wat er aan de hand is. Ideaal wanneer er meerdere gebouwen beheerd en gecontroleerd moeten worden.

Betrouwbaar eigen netwerk

Bij een draadloos systeem is het beperken van het risico van verstoringen erg belangrijk. Het SmartScan systeem werkt op een eigen uniek netwerk; de licentievrije 868 MHz-frequentieband. Het voordeel van deze frequentie is dat deze andere bedrijfsnetwerken niet verstoort. Dit zorgt voor een betrouwbaar systeem. De gegevens zijn in te zien via elk gewenst device, zoals een PC, smartphone of tablet. SmartScan maakt gebruik van Nederlandstalig portal. Testresultaten zijn eenvoudig toegankelijk en alle historische gegevens blijven bewaard.

De voordelen van SmartScan

• Draadloze monitoring
• Op afstand toegankelijke automatische registratie
• Notificatiemail bij een storing
• Een betrouwbaar netwerk met opslag in de cloud
• Interactieve plattegrond met type armatuur
• Nederlandstalige interface

Bewezen betrouwbaarheid

In Groot Brittannië wordt het SmartScan systeem al vele jaren gebruikt. Op dit moment zijn er meer dan 1 miljoen geïnstalleerde armaturen. Er is dus al aangetoond dat het een betrouwbaar beheersysteem is.

Voor meer informatie over SmartScan kijk op www.famostar.nl/slimme-noodverlichting of neem direct contact op via info@famostar.nl.  

Bedrijvengids Geplaatst door
Famostar Noodverlichting

Famostar Noodverlichting

Postbus 43, 6880 AA  VELP

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Famostar Noodverlichting
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.