Appartement verkopen? Laat flyers drukken!

Een appartement verkopen lukt niet altijd even snel. De markt is ruim en veel verkopende particulieren beconcurreren elkaar.

Gepubliceerd: 23 juni 2018

Er zijn voldoende tips voorhanden om een appartement goed aan gegadigden te presenteren. Maar die gegadigden moeten wél eerst weten dat jouw
appartement te koop staat. Flyers doen hier hun werk optimaal. Ze bieden jou als verkoper een voorsprong op de concurrentie en flyers zijn eenvoudig te verspreiden.

Flyers zijn tegenwoordig erg makkelijk online te bestellen. Bovendien is het bestellen van flyers erg voordelig. Ze worden op alle gewenste papierformaten gedrukt. Het bekende formaat A5 wordt hierbij het meest aanbevolen. Aangezien online bestelde flyers volledig te personaliseren zijn, kun je eigen foto’s van jouw appartement gebruiken, samen met een eigen tekst. Het is een ideale manier om potentiële koper op de hoogte te brengen van allerlei bijzondere voordelen die het appartement biedt.

De doelgroep voor de flyer bepalen

Als je eenmaal je stijlvol ontworpen flyers in handen hebt, is het zaak om de doelgroep voor de flyers te bepalen. Met andere woorden, waar ga je de flyers uitdelen? In de eerste plaats kunnen ze worden uitgedeeld aan vrienden. Dit kunnen ook bekenden van bijvoorbeeld de sportvereniging zijn. Train je bijvoorbeeld in een fitnesscentrum dan is er vast nog wel een plekje op de balie vrij om de flyers neer te leggen. Maar ook op het werk zijn misschien geïnteresseerden die graag zo'n flyer krijgen. Zelf uitdelen is altijd mogelijk, maar een stapeltje
flyers neerleggen bij de receptie biedt ook perspectieven. Degenen die de flyers meenemen hoeven lang niet altijd zélf de geïnteresseerden te zijn. Zij kunnen de flyers immers ook doorgeven aan anderen die op zoek zijn naar een appartement.

Kwaliteit van de flyers

Flyers zijn in diverse kwaliteiten te bestellen. Een appartement verkopen is een grote transactie. Daar past de keuze voor een goede papiersoort bij. Ook bedrukken aan twee kanten verdient in dit geval de voorkeur. Een zorgvuldig gekozen uitstraling biedt de flyers meerwaarde. Natuurlijk passen flyers ook bij iedereen in de brievenbus. Hiervoor kun je extra oplages bestellen, die desnoods gedrukt zijn op wat eenvoudiger papier. Zo worden de kosten in de hand gehouden terwijl het verspreidingsgebied fors wordt vergroot. Met name bewoners van kleinere appartementen en huurappartementen zullen geïnteresseerd zijn in de flyers. De locatie waar de flyers in de brievenbus worden gedaan, dient dus zorgvuldig te worden gekozen.

Flyers voorzien ten slotte nog in een extra behoefte. Als verkopers ben je niet meer gedwongen om passief op kopers te zitten wachten. Met het verspreiden van flyers kun je zelf iets doen dat de verkoop van jouw appartement stimuleert.

VvE Helpdesk Advies nodig voor uw VvE?

Raadpleeg onze VvE Helpdesk, een praktische vraagbaak en sparringpartner die uitkomst biedt bij uw VvE vraagstukken.

Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.