Met handige renovatieset van tl naar led

Famostar heeft een universele renovatieset ontwikkeld die de overstap van tl- naar led-noodverlichting een stuk makkelijker maakt. Met deze eenvoudig toepasbare renovatieset kunt u direct profiteren van alle voordelen die led-noodverlichting biedt.

Geplaatst door: Famostar Noodverlichting

Zonder nadelen overstappen van tl naar led met de universele renovatieset
De universele renovatieset van Famostar is niet alleen een heel praktische, maar ook nette oplossing die bovendien overal past. Hiermee wordt overstappen naar led- in plaats van tl-noodverlichting heel aantrekkelijk. Bij renovatie heeft Famostar het bezwaar van kleurverschil in de plafondplaten of het niet beschikbaar zijn van nieuwe tegels slim weten te ondervangen. In de bestaande opening van de plafondtegel, komt een passende montageplaat. Daar wordt een afdekplaat op bevestigd. Deze garandeert een goede afdekking van het gat dat de oude tl-armatuur achter laat. Tot slot wordt hier één van Famostars led-armaturen CELO inbouw, Go! inbouw of Go! opbouw in gemonteerd. 

De voordelen van overstappen op led-noodverlichting
In de afgelopen jaren heeft led zich als lichtbron bewezen. Led-noodverlichting kent dan ook vele voordelen zoals een langere levensduur, een lager energieverbruik en een substantiële kostenbesparing. Toch zijn veel gebouwen nog voorzien van tl-noodverlichting. De universele renovatieset van Famostar maakt de overstap van tl naar led makkelijker omdat praktische bezwaren worden ondervangen. Bovendien kan elk gangbaar ingebouwd tl-armatuur met de universele renovatieset snel en makkelijk vervangen worden voor led-armaturen. De overstap van tl naar led is dus een logische stap bij renovatie.

De complete projectoplossing in led van Famostar
Gemakkelijk en voordelig kiezen voor een projectoplossing in led wordt dankzij de universele renovatieset heel aantrekkelijk. Met de productfamilies Go! en CELO biedt Famostar een complete en duurzame projectoplossing in led: vluchtwegverlichting en vluchtrouteaanduiding met een eenduidige en rustige uitstraling. Er is een variant beschikbaar van de renovatieset voor inbouwoplossingen aangevuld met een ‘Blind’-versie. Die laatste is een passende oplossing op plaatsen waar geen armatuur meer benodigd is. Door de betere verspreiding van led-verlichting zijn er vaak minder armaturen benodigd. Voor optimaal installatiegemak zijn bevestigingsgaten voorgeboord op de afdekplaat.

Bedrijvengids Geplaatst door
Famostar Noodverlichting

Famostar Noodverlichting

Postbus 43, 6880 AA  VELP

Bedrijvengids Wilt u meer weten?

Vraag vrijblijvend informatie aan.

Kennisbank Meer van Famostar Noodverlichting
Reacties Laat een bericht achter
Log in met uw profiel

Om een reactie te kunnen plaatsen heeft u een profiel nodig.

Inloggen
Leeslijst
Wij waarderen uw privacy.
Wij en onze partners gebruiken technologie, zoals cookies, op onze website om advertenties te personalificeren en om verkeer te analyseren. Door op accepteren te klikken gaat u akkoord met ons Privacy & Cookiebeleid.