Gerelateerde suggesties:

NIEUW: Dubbel zo lange accugarantie!

Famostar zet een nieuwe standaard in de markt: op elke noodverlichtingsaccu in nieuw geleverde armaturen krijgt u maar liefst 8 jaar garantie. Dit is dubbel zo lang als de standaard in de markt!
LEES VERDER

Waarom vier jaar accugarantie als je dubbel zo lang kunt krijgen?

Waarom vier jaar accugarantie als je dubbel zo lang kunt krijgen?
Wij van Famostar staan voor onze producten, en onze producten staan voor kwaliteit. Waar wij als enige noodverlichtingsfabrikant al 10 jaar garantie gaven op onze armaturen, komen wij nu ook met maar liefst 8 jaar garantie op onze accu’s. Dit is uniek in de markt. 

Double Quality, Double Safety
Famostar is altijd opzoek naar manieren om te voorzien in de wensen en behoeften van haar klanten. Zo bieden wij bijvoorbeeld verschillende fraaie noodverlichtingsmodellen aan die niet enkel functioneel zijn, maar ook passen bij de uitstraling van uw complex. 

Deze revolutionaire 8 jaar accugarantie draagt op functioneel niveau bij aan de kwaliteit van de noodverlichtingsinstallatie. Dit betekent onder andere dat de accu, over de gehele levensduur van de armatuur, slechts één keer vervangen hoeft te worden. Dit zal tot gevolg hebben dat u onder de streep aanzienlijk minder onderhoudskosten hoeft te maken.

Wilt u meer weten?
Om voor u inzichtelijk te maken hoeveel kosten u kunt besparen met onze geoptimaliseerde noodverlichtingsinstallaties hebben wij een unieke tool ontwikkeld. U vult uw gegevens in en de tool berekent automatisch hoeveel u bespaart. U kunt deze Total Cost of Ownership (TCO) tool hier aanvragen.
Heeft u verder nog vragen over de noodverlichting in uw pand? Schroom niet om contact met ons op te nemen, wij staan voor u klaar met een op maat gemaakt advies.

Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen

Bekijk ook

Reacties

Famostar Noodverlichting
Professional
Meer weten?
Vraag hier vrijblijvend informatie aan

Aanvragen